Kızlar neden sadece nikahtan evlenmek istemez?

Kadınlar biz erkeklere göre daha fazla özentilik yapıyor bu konularda Yengesi, arkadaşı, bilmem kimi güzel bir düğün yapıyor ve onlar da onun hayalini kuruyor. Buna karşı çıkan bir erkek gördüklerinde de ''hayatta 1 kez yaşıyoruz zaten'' lafı hazır cevap olarak geliyor.

İlişkinin her evresi güzel giderken sadece düğün istiyor diye bir kadından ayrılmak da ayrı bir saçmalık olsa gerek. Düğün olacaksa bunu herkesin yaptığı klasik bir Türk düğününden farklılaştırmak yine senin elinde.

Oldum olası düğünleri sevmemişimdir ama sevdiğim kadın istiyorsa hayır diyecek halim yok.

Sonuçta hayatında bir kere evlenecek o yüzden düğün istemesi normal bence.

24 yaşına gireceğim kendime uygun ciddi bir ilişki arıyorum. Fakat bugüne kadar konuştuğum tüm kızlarda düğün yapmamak konusunda anlaşamadık. Sadece nikah düşünen birini bulsam 2 sene içinde evlenmeyi düşünüyorum ama çok zorlanıyorum. Nasıl yapacağım bilmiyorum :(

Bazı kızlar düğün istemese de aile ve akraba sorun yapabiliyor ve geri düşünceli bir aile ise elalem ne der faktörü ortaya çıkıyor umarım kendine göre bir eş bulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı