Komik bir okul anınızı anlatın

6.sınıftaydık, servisle eve dönmek yerine internet kafeye gittik okul çıkışı. Güya arkadaşımın kardeşinin servisiyle dönecektik, seçmeli derslerin ilk kurbanlarıydı onlar. CS atarken servisi kaçırdık. Eve normalden 4 saat geç, kimsenin tanımadığı bir adamın arabasında gelince temizinden bi' azar işitmiştim.

Çocukluğuma bakıyorum da, yine şanslıymışım böbrekler sağ salim duruyor.
 
Son düzenleme:
7. sınıfta bizimkiler beden dersinde akıllı tahtada po*no açmıştı. Ciddiyim gerçekten açmışlardı. Sonra zil çaldı bizim bi arkadaş yanlışlıkla hazırda beklet moduna almış. Sonraki derste hoca tahtayı açtıktan sonra sandalyeye oturup yoklama almaya başladı. Tahta açılır açılmaz sınıf kargaşaya döndü. Kahkaha atan mı dersin bağıran mı dersin hatta ağlayan bile vardı. Sonra en önde ben olduğum için fişek gibi tahtaya atıldım kapattım. Hoca görseydi Allah bilir ne olurdu.
 
6.sınıftaydık. Din hocamız cumaya çağırmış öğle arasında. Benim işim var deyip erkenden çıkmıştı. Bizde cumadan kaçıp nete gitmiştik. Tabi sonra disiplin sonrasında da 7 günlük uzaklaştırma.
 
Lisede cuma günü okul bitişi istiklal marşından önce müdür okula erkekler tuvaletinde pisuvara kimin sıçtığını sordu. Aynen bu şekilde (pisuvara kim sıçtı çocuklar?) tabii o esnada bir 900 öğrenci var.

Biz yapmadık hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı