Komik bir okul anınızı anlatın

Ortaokulda İngilizce dersinde sırada uyuya kalmışım, beni sürekli dürten biri vardı yanımda oturan arkadaşımı zannedip "(Arkadaşın ismi) dürtmesene lan" diye yüksek sesle bağırdım, sonra sınıftakiler gülmeye başladı, dürtmeye devam etti ve ben bir aksilik olduğunu anladım ve başımı kaldırdığımda İngilizce öğretmenim karşımda duruyordu :)
 
Okulda oyun oynarken akıllı tahtanın kapağını kapatıyordum, biraz hızlı olmuş ve tahtanın üstündeki şu şeyi düşürmüştüm:
Eki Görüntüle 962926
Sonra müdür yardımcısının yanına gidip durumu dürüstçe anlattık ve her zamanki gibi kazanan biz olduk. Yalan söylemeyin arkadaşlar, dürüstlük hep denize çıkıyor.
Ben geçen gün sınıfta top oynarken lambanın plastiğini kırdım. Sonra nöbetçi hoca daha top yere düşmeden sınıfa girdi ama kadın aynı Hafize ana gibi kim yaptı bakayım dedi. Ben dedim sonra müdür yardımcısının yanına götürdü beni. Sonra müdür yardımcısı kadın bidaki tenefüs gel fiyat bildiririm dedi. Ben de tamam dedim gittim. Öğlen oldu bidaki tenefüs yoktu çünkü ben ışık hızıyla eve koştum işte. Sonra birden ağlamaya başladım. Annem noldu cevap ver felan sonra anlattım 50 lira istiyolar dedim. Annem verdi parayı işte bidaha yapma dedi. Neyse ben gittim işte müdür yardımcısının yanına tenefüs bittimi. Odasına gittiğimde de istersen babanı ara dedi bende dedim hocam babam öğrenirse kötü olur ben kendi harçlığımdan ödicem dedim. Annenden al dedi işte tamam dedim. Sonra gittim parayı vermek için kadın dedi ki, "Annen verdi değil mi?". Abi resmen hırsız muamelesi gördüm ya.
 
Bizim bir çocuk vardı Ahmet diye. Koridorda koşup kayıp hocanın yanına düştü. Tabii o hocanın orada olduğunun farkında değil.
bir anda "ananı -------" dedi. Hocanın yanında duran herkes şok. Hoca dönüp "Allah kabül eylesin" diyip geçti.
 
Lise 1 zamanları Coğrafya idi sanırım, tüm sınıf konuşuyor, bağırıyor... Bende bağırışmalardan dolayı sesimin duyulmayacağını düşünüp kadın hocaya "Hocam, askerliğinizi nerede yaptınız?" Diye sormuştum. Tüm sınıf sustu hoca yavaştan yanıma geldi ve şu sihirli sözcükleri fısıldadı "yazılı zamanı söylerim " dedi. Tabii tüm sınıf gülüyor falan, hoca da bir yandan gülüyor. Sınav vakti 85 civarı aldım. Hocanın dediğinden bir şey anlamamıştım. Sanırım o da şaka yapmıştı. Hâlâ niye öyle dediğini anlamış değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı