Konuştuğumuz kız her şeyini bana anlatıyor ne yapmalıyım?

Reis yaş 13 ve bu dertlerin mi var? Vallahi çok güzel. Ben bu yaşlarda çizgi film, kitap okuma, elektronik aletleri parçalayıp geri toparlama gibi şeyler yapardım. Sanki biraz hayata erken atılmışsınız gibi değil mi? Seni nedense hep kız konuları açarken görüyorum belki de denk geliyordur, hakkını yemeyim durduk yere.

7.sınıftayken eve kız attım
Hocam?
Reis yaş 13 ve bu dertlerin mi var? Vallahi çok güzel. Ben bu yaşlarda çizgi film, kitap okuma, elektronik aletleri parçalayıp geri toparlama gibi şeyler yapardım. Sanki biraz hayata erken atılmışsınız gibi değil mi? Seni nedense hep kız konuları açarken görüyorum belki de denk geliyordur, hakkını yemeyim durduk yere.
Bazen açıyorum evet ama sürekli teknolojik şeyler parçalayıp toplama gibi şeyleri bende yapıyorum çokça.

Hafız gibi davranın 10 heart olayina gelmeden ;) 6'dasınız galiba 10 için bekleyin siz NPC o ana karakter hafiz gibi davranin yavaş yavaş 10 heart olursunuz.

Kardeşim kız sana arkadaş gibi davraniyor işte içini dokuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı