- Makaleler
- 1
Hirsizlik iste. Bahanesi ya da savunulacak tarafi yok bunun. Copyright ihlali, emek hirsizligi.
Saçma sapan bir oyunsa oynamayabilirsin. Ayrıca oyun yapımcıları da oyunları yapmak için ter döküyorlar.Ben 3 bin TL'ye bir bilgisayar toplamak için bile yıllarca para biriltirmişken babamın her gün kazanmak için ter döktüğü bir parayı gidip saçma sapan bir oyun için harcayamam kimse kusura bakmasın.
Eskiden param yoktu mecbur korsan kullanıyordum, şu an biraz var yine korsan kullanıyorum, daha çok olsa yine kullanmaya devam edeceğim. Hatta durumum çok iyi olsa ve paramı ille bir şeylere çar-çur etmek istesem crack çıkartanlara ve çeviri yapanlara bağış yapardım. Bunun para durumuyla ilgisi yok, bedavası dururken parayla almak çok saçma."Türkiye'de oyun fiyatları eğer pahalı olmasaydı çoğu kişi orijinal cracksiz alırdı.Yoksa kim ne yapsın korsanı. Benim de kullanmışlığım var."
Taktik versene aylık 500₺ ile nasıl bütün ihtiyaçlarını görüyorsunBen oyun oynamıyorum. 20 yaşındayım. Babamdan uzun süredir para almıyorum. 500 liralık kyk bursuyla bütün ihtiyaçlarımı görüyorum çok şükür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.