Korsana hayır diyenlerin adblocker kullanması

O zaman insanların kendi hosts dosyalarında reklam servislerini engellemeleri de korsan, sonuçta reklamı engelliyorlar. Oyun oynamak zorunlu değil ama reklam izlemek zorunlu, bu zorunluluktan kurtuluyoruz, bilgi hırsızlığı da cabası.
 
Adam kinaye yaptı.

Cidden merak ettim. @Sir Nuvero konu bir oyuna 600 lira vermeye nasıl geldi?
Hayatımda 1 kere bir oyuna 600 lira verdim ki o da zorunluluktandı.

Yani kısacası korsanı desteklediğimi söyledim parası olmayan bir adam korsan alsın ve herkes aylık 18 liraya bir platforma üye olmaya yetecek kadar para kazanmayabilir tabii baba parası yiyenler bunu anlayamaz.(lafım size değil yanlış anlamayın. @Lockheed)
Zihinsel engelin var galiba? Sen öğretmenine (veya büyüğüne) de mi bir şeyi satın alınca malsın diyorsun? Demiyorsan buradan anlaşılacak tek şey vardır. Normal hayatında dışlanmış küçük bir çocuksun, kişisel egonu tatmin edebilmek için internette tanımadığın ve senden üstün kişilere mal diyorsun. Sonra da kendince egonu tatmin etmiş olup, seviniyorsun.

Büyüğüm malsa evet malsın diyorum.
 
Yani kısacası korsanı desteklediğimi söyledim parası olmayan bir adam korsan alsın ve herkes aylık 18 liraya bir platforma üye olmaya yetecek kadar para kazanmayabilir tabii baba parası yiyenler bunu anlayamaz.(lafım size değil yanlış anlamayın. @Lockheed)
Benim mesajlarıma bakarsanız durumu olmayan kişilerin korsan kullanabileceğini söylediğimi görürsünüz. Benim derdim neyin ne olduğunu söylemek.
 
Kim ne isterse kullanır korsan oyun da kullanıyorum orijinal oyun da alıyorum tarayıcımda ''reklam engelleyici'm de var. Kim ne derse desin kullanmaya da devam edeceğim. Siz anca burda ülke kurtarın.
 
Eğer böyle düşünüp herkes AdBlock kullanırsa, kimse içerik üretmez zaten. Tekrardan söylüyorum. Olay Youtube'un para kazanamaması değil, içerik üreticisinin para kazanmak için video atması. ABP kullananlardan içerik üreticileri hiçbir gelir elde etmiyor. Eğer ABP kullanmak haklı bir şey ise, herkes kullanır ve kimse içerik üretmez.
Ben sahsen üretiyorum. Yazdığım kodlarla ve teknik içerikleri ücretsiz platformlardan ayrica hazirladigim video'yu youtubedan paylasiyorum. Ancak para amaci ile bir is yapma durumunda olsam bunu ücreti alir sonra icerik olarak sunarim. Olay cok basit. Netflix nasil davraniyor? Parayi ver içeriği al.
 
O zaman Cyberpunk'ta crack koruması yok diye herkes korsan oynasın.
Crack koruması olmaması "gel abicim korsan oyna" demek değil. Bu oyunun dağıtımının illegal olarak yapılması, GOG ve Steam platformları dışında, yasak olduğu belirtiliyor, telif haklarına aykırı bir şey sonuçta.
Reklamlar ve izleyiciler konusunda "izlemek zorundasın" gibi bir kısas var mı? Yok. (Black Mirror bölümünde mi yaşıyoruz arkadaş. 🤣) Ben reklam izlemeyerek bir ürünü izinsiz mi dağıtıyorum? Hayır.
Tek yaptığım şey tarayıcım üzerinden birkaç elementi engellemek, basıyorum ve o element benim gözüme gözükmüyor, bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı