Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce neyi fark ettim biliyor musunuz. Motorsport Manager adlı oyunu korsan bir biçimde indirmiştim denemek için ve oyun MacOS Catalina'da sorunsuz bir şekilde çalıştı bir saat oynadım ve yarın indirimle birlikte satın alacaktım ki Steam'a girince oyunun MacOS Catalina'yı desteklemediğini öğrendim. Fazlasıyla şaşkınım hâlâ.

Yanlış bir düşünce yapısı. Resmen siz, herşey pahalı diye hırsızlığı normalleştiriyorsunuz. Ha mağazadan kutulu oyun çalmışsınız, ha internetten çalmışsınız, ne fark var?

Bu dediklerin diğer normal ülkeler için geçerli.

Türkiye de yaşıyorsun, Bak bakalım bir oyunu çıktığı gibi alan kaç kişi var? Ben GTA V i ön siparişle kutulu aldım taa fi tarihinde... Ülkenin milli geliri belli .... Ben ne anlatıyorum ya sana tamam ülkede enflasyon %10 işsizlik %10 tamam ekonomi çok iyi herkes orijinal alsın değil mi.. Ona vereceği parayla öğrenci gider aylık kitap bastırır, kira masrafını öder yiyecek giderini yapar, sen nerede yaşıyorsun aslanım?? Adam oynar beğenir sonrada orijinalini alır ucuzlarsa tabi onun için de 2 sene beklemesi de var...

Neyse ya kime ne laf anlatmaya çalışıyorum ki çokomele.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı