Kredi kartı alamıyorum

  • Konuyu başlatan Bran
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 904
Ben dediğimin arkasındayım şubeye gidin :D Öbür türlü 5-6 bankaya ben başvuru yapmıştım hepsi 2 dakika sonra reddediyordu. Şubeye gittim veriyorlar. Önerim önce İş Bankası ardından Garantiye gitmeniz. Bu 2 banka bana hiç bir sıkıntı yaratmadan direkt verdi. Bugün Yapı Kredi de 45 dakika oturdum reddetti. Garantide ise 10 dakika da onaylandı. Yapı Kredi biraz sıkıntı, son çareniz devlet bankaları olsun önce özellere gidin. Tek tek dolaşın. Benim kardeşim de bordro göstermeden Halkbank 5K verdi.
 
Size tavsiyem öncelikle İş Bankası Müşteri hizmetlerini arayın. Daha sonra müşteri temsilcisine bağlanarak durumunuzu anlatın.

"20 yaşındayım, 2 yıldır başka bir bankanın müşterisiyim ama kredi kartı alamıyorum. Çalışmaktayım ve sizin bankanızdan kredi kartı talep etmek istiyorum. Bana en yakın şubenize gidip başvurursam yardımcı olur musunuz? Bordromu da çıkartabilirim."

Bu şekilde en azından oturduğunuz yerden ön bilgi edinmiş olursunuz. Eğer olumlu bir cevap alırsanız kalkıp giderseniz.
Teşekkür ederim.
 
Arkadaşlar halam,akbank iki kuleler de şef emeklisi. Ona bile vermediler kredi,red veriyor. Tamamen ülke şartlarında ki o an,ekonomiye bağlı. İhtiyaçları yoksa boşver vermeyin tribindeler. Bankadan bankaya deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı