Küçük kardeş problemi

Benim yeğenler de Shorts izliyor hep. Eski sürüm Youtube kurmaktan başka çözüm yok galiba.
YouTube Kids yükledim ben hocam en azından YouTube Kids'de çizgi filmler falan çıkıyor. Ancak YouTube'da bir video gördüm YouTube Kids'de saçma sapan videolar varmış galiba onları derlemişler yani ben hiç öyle videolara denk gelmedim ama bilmiyorum.
 
İlgilenmeyin fazla. Yanınıza gelirse yokmuş gibi davranın. Çok ısrar edersede sadece kendi koyduğunuz kurallarla hareket edebilceğini söyleyin. Ağlamasına falan aldırış etmeyin onu sürekli kıyaslayın ki cesaretlensin. Ama ileriki yaşlar için kıyaslama işe yaramaz ters tepebilir.
 
Genelde anne babamın olmadığı zamanlarda küfür ediyor fakat anne babamın yanımda olduğu zamanda mum gibi.

O zaman kanka gizli video kaydına al ya da ses kaydına alıp telefou bir yere koysan iyi olur koyduktan sonra küfür iyi bir bolca etsin ondan sonra ses kaydını annene babana göster bunu bir dene bence.
Genelde anne babamın olmadığı zamanlarda küfür ediyor fakat anne babamın yanımda olduğu zamanda mum gibi.

Kanka az ever ben bir yorum yaptım o dediği yap bence.
Kayıt alabilirsiniz.

Evet ama ses kaydına alıp telefonu görmediği yere koyup denesin öyle daha iyi olur.
 
Arkadaşlar, benim bir küçük kardeşim var. Kendisi 8 yasında fakat halan kendi başına yatamıyor veya asla tek başına su almaya gitmiyor. Kendi başına su al dediğim zaman avazı çıktığı kadar bağırıp ağlamaya başlıyor. Ailem de 1 dediğini 2 etmiyor. Ne isterse yapıyor ve çok küfür ediyor çevresine ve bana. Ağzına alınmayacak küfürler ediyor. Sokaktayken sürekli terbiyesizlik yapıyor. İstediği olmayınca gene avazı çıktığı kadar ağlamaya ve bağırmaya başlıyor ve en küçük şeylere de ağlıyor. Bazen kafasını duvarlara vuruyor, kendini tırmalıyor. Ondan sonrada gidip şikayet ediyor bana vurdular diye ve maalesef TikTok'da izliyor. Geçen gün eve geldim. Bana "bilgisayar aç LAN p**" dedi. Abisi olarak cidden endişeleniyorum bu durumuna. Büyük abiler, ablalar,

Sende az değilsindir, merak etme.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tik tok taki o saçmalıkları eğlenceli ve havalı sanıyor .İzlediği çizgi filmlerde etki eder. Ailenin alması gereken çok önlem var .Şu an yaptınız yaptınız aksi taktirde daha kurtaramazsınız haberiniz olsun.
 
TikTok'u tamamen sil.
Tavsiye etmem ama son çare olarak:
dövüp bağırabilirsin sonuçta 8 yaşında çocuk sana karşı gelemez

Dövmek hiçbir zaman çözüm değildir sadece silsin ne kadar ağlıyorsa ağlazın ama onun dışında küfür terbiyesizlik yaparsa ya kullağını çekersin ya da bağırırsın ama dövmek hiçbir zaman çözüm değildir.
TikTok'taki o saçmalıkları eğlenceli ve havalı sanıyor. İzlediği çizgi filmlerde etki eder. Ailenin alması gereken çok önlem var. Şu an yaptınız yaptınız aksi taktirde daha kurtaramazsınız haberiniz olsun.

Ya kurtarırsa.
 

Geri
Yukarı