Küfüre karşı hassasiyet durumunuz?

Örneğin bir diyalog;
A:-Kardeşim akşama halı sahaya seni yazıyorum müsait misin?
B:-Yok ya **** koyayım, bir sürü işim var evde. Akşama evde olmam lazım.

Böyle bir küfürden şahsen rahatsız olmam yani samimi olduğum arkadaşlarla bir nevi. Fakat aile değerlerini kapsayan her türlü küfürden rahatsız olurum isterse küfür eden babam olsun.
 
Bazen bazı şeylerin küfürle daha iyi ifade edilebilmesi sebebiyle kullandığım oluyor. Bu karşımdaki ile samimiyetime bağlı. Samimi olduğum kızların yanında da küfrederim ama samimi olmadığım kişilerin yanında küfür etmeyi ben saygısızlık olarak görüyorum. Samimiyet ne kadar olursa olsun dilinden küfrü eksik edemeyen, her yerde ve her zaman küfreden kişiler de bence kendilerini bi' sorgulasınlar.
 
Küfür konusu kişinin ahlaki sınırlarını ve kişiliğini ele veren bir kavram bence. Ağzından tek bir küfür bile duymadığım fakat duygularını, düşüncelerini ifade etmek istediği gibi ifade edebilen arkadaşlarım da var. Ancak samimiyet göstergesi olarak algılanması da muhtemel. Alışkanlık haline gelmiş ve cümlenin olmazsa olmazı haline gelen küfürler beni de rahatsız etmiyor değil.
 
Samimi bir ortamda, yaratıcı küfürleri seviyorum. Üniversitede erkek hocalar ekibi olarak günlük küfür seans toplantılarımız olurdu. Mesele stres atmak :D
 
Hassas sayılırım. Pek haz almam şahsen. Pek de etmiyorum zaten.
Sen bayağı abartıyorsun bence.Annene yakın bir arkadaşın bile sövse bıçak çekecek hale gelmişsin.Takma bu kadar ciddi değiller kelime anlamlarının dışında kullanılıyorlar zaten.
Annene sövecek -hem de yakın arkadaşın- ama sen bir şey demeyeceksin? Kelime anlamlarının dışında kullanılıyor derken? O*** Ç***nun başka bir anlamını bilmiyorum ben.
 
Küfür etmekten rahatsızlık duymuyorum. Bence normal bir şey. Zaten samimi insanlarla küfürlü konuşuyorum:)


Üstüne bir tane arabadan üstüne su sıçradığında sen küfür etmiyorsan bu senin sorunun.

Ne diyorsun mesela tüh tüh tüh kahretsin üstüm mü ıslandı falan mı diyorsun?:kararsız:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı