Kusurlu laptop iadesi nasıl işler?

Kleew

Femtopat
Daha fazla  
Trendyol'dan laptop almıştım ve ekranının çizik olduğunu kusurlu ürün olduğunu gördüm, iade etmek istedim ancak yetkili servisten aide belgesi gibi bir şey falan lazım iade olmaz diyor satıcı. Ben bu ürünü nasıl iade veya değişim yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Alakası yok hocam. Ürün kusurlu ürün ve direkt zaten iade edebilirsiniz.

Trendyol'dan laptop almıştım ve ekranının çizik olduğunu kusurlu ürün olduğunu gördüm, iade etmek istedim ancak yetkili servisten aide belgesi gibi bir şey falan lazım iade olmaz diyor satıcı. Ben bu ürünü nasıl iade veya değişim yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Hocam hangi marka laptop ise arayın teknik servisini bir de orayla bir konusun.

Alakası yok hocam. Ürün kusurlu ürün ve direkt zaten iade edebilirsiniz.

Hocam hangi marka laptop ise arayın teknik servisini bir de orayla bir konusun.
" bey cayma hakkını kullanabilmeniz için size gönderilen ürünün hasarsız ve tekrar satışa uygun olması gerekmektedir. Siz ürünün hasar durumunu belgelemediğiniz için bu şekilde iade edemezsiniz. Bunun için ürünü bir HP yetkili servisine göstermeniz gerekiyor. Onlar ya garanti dahilinde ürünü değiştirirler yada iadesi için bir rapor verirler. Bu durumda iade edebilirsiniz. İade konusu sizin beyanınızla olmaz. Bir belgeye ihtiyaç var."

Böyle bir cevap yazdı bana iade almama gibi bir şey yapar mı?

" Bey cayma hakkını kullanabilmeniz için size gönderilen ürünün hasarsız ve tekrar satışa uygun olması gerekmektedir. Siz ürünün hasar durumunu belgelemediğiniz için bu şekilde iade edemezsiniz. Bunun için ürünü bir HP yetkili servisine göstermeniz gerekiyor. Onlar ya garanti dahilinde ürünü değiştirirler ya da iadesi için bir rapor verirler. Bu durumda iade edebilirsiniz. İade konusu sizin beyanınızla olmaz. Bir belgeye ihtiyaç var."

Böyle bir cevap yazdı bana iade almama gibi bir şey yapar mı?

Hocam dediğim gibi HP TR ile görüşün bir de onlara sorun. Ama şöyle bir şeyde var satıcı ayıplı ürün satıyor.

Hocam dediğim gibi HP TR ile görüşün bir de onlara sorun. Ama şöyle bir şeyde var satıcı ayıplı ürün satıyor.

Hocam pekii ayıplı ürün sattıklarını söylediniz mi?

Amazon iade konusunda bir ay güvence veriyor. Yurt içinden tavsiye edilir. Fatura site üyeliği önemli.Site iade kodu veriyor. Oğlum tablet vb.gönderdi paralar geldi.

Hocam pekii ayıplı ürün sattıklarını söylediniz mi?

Söyledim kusurun kendilerinden kaynaklanmadığını orijinalliği bozulmaması için hiç açmadıklarını ve HP yetkili servisiyle görüşün vs falan dedi utanmasa beni suçlucak.

Ayrıca kanun koyucu ayıbı, açık ve gizli ayıp olarak ayırarak malın tesliminden sonra 6 ay içinde ortaya çıkan ayıpları malın teslimi esnasında da var olduğunu, 6 aydan sonra ortaya çıkan gizli ayıpların da öğrenildiği andan itibaren satıcıya bildirilerek zararın karşılanmasını hüküm altına almıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı