Kusursuz Bir Yaratıcı Var Mıdır Yoksa Evrim Teorisi Doğru Mudur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım algılamanızda biraz sorun var. Küstahlık bence her şeyi kendi doğrularına göre biçimlendirmeye çalışmaktır.
Burada kendini anlatmişsin.

İnsanların fikirlerine saçma demek daha da bi küstahça.
Hem millete dalga geçer gibi emoji at sonra çıkıp kendine göre sonra çıkıp bize söyle saçma fikir değil diyorsun hade oradan.

Böyle konulara Berwar'ı etiketlemeyin, sinirlendirdikleri için bir gün kalpten gidecek diye korkuyorum.
Sıkıntı yok Ulunay, dalga geçiyorlar akillarinca ister istemez ona sinirleniyorum.

burada insanlara bilmişlik tasla, amacınız ne sizin ?
Burada kastettiğin kim?

Burada kendini anlatmişsin.
Hem millete dalga geçer gibi emoji at sonra çıkıp kendine göre sonra çıkıp bize söyle saçma fikir değil diyorsun hade oradan.
Sıkıntı yok Ulunay, dalga geçiyorlar akillarinca ister istemez ona sinirleniyorum.
Burada kastettiğin kim?
Orada kendimi değil seni kastetmiştim. Halen aynı küstahlığa da devam ediyorsun hatta. Dostum dalga geçmiyorum diyorum neden bu kadar uzatıyorsun. :) Gülümsüyorum sadece. Ben hayatımda hep güleryüzlüyümdür. Beni kastetmiştir korkma. :) Ama ziyanı yok.

Bence kusursuz bir yaratıcı var.Evrimin de bazı bölümleri mantıklı fakat adaptasyonlar tür dışına çıkamaz .Dünyanın her yerinde insanlar var ,her yerinde maymunlar var.Bunların ortak atadan evrilmesi için ortak atanın bi bölümü başka yare bi bölümü başka yare gitmesi bunun sonucunda da yaşam koşullarının farklı olması sebebiyle farklı vücut değişimleri geçirmeleri gerekir .

her şeyi kendi doğrularına göre biçimlendirmeye çalışmaktır.
Benim dediklerim bilimsel gerçeklerdir, çok biliyorsan çik kanit sunarak dediklerimi yanlışla bakalim hodri meydan. Zerre bilgin yok her konuya kendi düşüncelerini yazip sonra utanmadan yok sen öznel yorum yapiyorsun gibi saçma argümanlarda kendini savun. Gülücük atarak komik olmuyorsun her şeye umrunda değil her konuya yorum yapip kendini çok bilmiş sanan zat.
Bunların ortak atadan evrilmesi için ortak atanın bi bölümü başka yare bi bölümü başka yare gitmesi bunun sonucunda da yaşam koşullarının farklı olması sebebiyle farklı vücut değişimleri geçirmeleri gerekir .
Zaten böyle oldu Rift Vadisi çökünce biri kol Şempanze ve Gorillerin diğer doğu yakasindaki kol ise insanlarin atalari oldu. Doğu yakasinda yaşayanlar yırtıcı hayvanlarin tehlikesi yüzünden 4 ayakli yerine iki ayak üzerinde durmaya mecbur oldular.

Benim dediklerim bilimsel gerçeklerdir, çok biliyorsan çik kanit sunarak dediklerimi yanlışla bakalim hodri meydan. Zerre bilgin yok her konuya kendi düşüncelerini yazip sonra utanmadan yok sen öznel yorum yapiyorsun gibi saçma argümanlarda kendini savun. Gülücük atarak komik olmuyorsun her şeye umrunda değil her konuya yorum yapip kendini çok bilmiş sanan zat.
Ben hiçbir yazımda yazdıklarının gerçek olmadığını ya da doğru olmadığını yazmadım ki? Çok bilmiş olduğumu da iddia etmedim.
İnsanların zerre kadar bilgisi olmadığını söyleyecek kadar da kişilik sorunu yaşamıyorum.
Ayrıca insanların fikirini yazmasında utanılacak bir durum da göremiyorum?
Güleryüzlü olmanın da sakıncası yok bence.
Tekrar yazayım anlayacağını umurak; ''ne evrim ne de Tanrı benim hayatımda yer bulamaz''.
Bu cümleyi de anlayabilmen için açıklayayım:
Cümlede ne Tanrı'yı ne de evrimi yok saymıyorum, sadece benim hayatımda yeri yok diyorum.
Umarım, küstahlık yapıp bunu da anlamamazlıktan gelmezsin.

Kişilik sorunu ariyorsan aynaya bakman yeterlidir. Umrumda değilse konuya yorum yazmayacaksin bu kadar basit. Suç bizde seni ciddiye alip cevap yaziyoruz sonrada bunlar benim umrunda değil diyen birisin sonuçta. Daha da uzatma.

Kişilik sorunu ariyorsan aynaya bakman yeterlidir. Umrumda değilse konuya yorum yazmayacaksin bu kadar basit. Suç bizde seni ciddiye alip cevap yaziyoruz sonrada bunlar benim umrunda değil diyen birisin sonuçta. Daha da uzatma.
Uzatan sensin bence. Anlamamakta ısrarlısın, sanırım biraz sorunun var. Aynaya bakması gereken ben değilim. Bir önceki mesajımda çok açık şekilde fikrimi yazdım. Anlamadıysan sorun sende.

Zaten böyle oldu Rift Vadisi çökünce biri kol Şempanze ve Gorillerin diğer doğu yakasindaki kol ise insanlarin atalari oldu. Doğu yakasinda yaşayanlar yırtıcı hayvanlarin tehlikesi yüzünden 4 ayakli yerine iki ayak üzerinde durmaya mecbur oldular.
Her şeyin başlangıcını nasıl açıklıyorsunuz belli bir kısma kadar mantıklı fakat big bangden oncesi lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı