Çözüldü League of Legends ban sıralaması nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidayet07

Centipat
Katılım
29 Temmuz 2020
Mesajlar
113
Selam League of Legends oyununda ban sıralaması nasıldır? Yani her reportda sırasıyla hangi banları yiyorum ve hangisinden sonra perma geliyor, bunu anlatır mısınız?
 
Çözüm
Sanırım 1 günlük ceza vardı. Bunun devamında 14 günlük bir ceza geliyor. 14 günlük cezadan sonra yine yaşanırsa perma yiyordun. En azından benim hesap öyle perma ban yemişti.
Sanırım 1 günlük ceza vardı. Bunun devamında 14 günlük bir ceza geliyor. 14 günlük cezadan sonra yine yaşanırsa perma yiyordun. En azından benim hesap öyle perma ban yemişti.
 
Çözüm
Küfürden veya trolden repleyip ban yersen 14 yiyorsun sonra bir daha yaparsan perma yiyorsun. ama script veya başka bir hile açarsan direk perma çakıyorlar.
 
Yanlış chatte ana bacı birakmazsan sabaha kadar söversen direk perma ama normal söversen aşırıya kaçmadan 14 gün veya chat banı.
Adamın biri bana durmadan sövdü sonra perma yedi. İşte bu olay oyunu sevmeme neden oldu. Zamanında ben de küfür ettim ban yedim. Lakin karşıya da o cezanın haklı olarak verilmesi hoşuma gitti.
 
Önüme gelince biraz yazmak istedim. Oyunu sanırım 3 yıl boyunca oynadım (Bırakma sebebim TR serverini geçersek oyunun kötülüğü değil bağımlılık etkisiyle derslerimi, gündelik yaşamımı vs. etkilemesi, oyunu oynayanlara tavsiyem sadece 5v5 yakın arkadaşlar arası oyunu oynamaları, tek başına oyunu oynamak işkence). Bir maçta nicki 5 sene önce Suriye'de çok daha aktif şekilde faaliyet gösteren Türkiye, Fransa gibi ülkelerde kanlı terör eylemleri gerçekleştiren kahpe bir terör örgütünü içeren bir nickti. Bu arkadaşın yanında bir kişi daha vardı ve ben ömrü hayatım boyunca bu kadar toksik bir ikili görmedim tanımadım sadece LOL özelinde değil. İnanılmaz küfürler savuruyorlardı. Bu iki nedenden dolayı da Riot'a şikayet etmiştim bu adamı banlamaları konusunda, cevapları ise ''Teşekkürler oyun sizin sayenizde daha güzel bir yer oluyor'' bilmem ne şelindeydi. Tabii ki böyle bir dönüt gelince bir aksiyon alacaklarını düşünüyorsunuz. Sonuç ne mi oldu? Aradan 1 sene geçmişti ve o nickle maç geçmişini arattığımda 30 dakika önce bir maç ve günde 10 maç şeklinde her gün aktif bir şekilde maçını oynamış.

Bak Riot Games, üstteki gibi insanların sebebi sadece sinirden küfür edip anlık bir şey olabilir ya da ban yemeleri doğru da olabilir ancak ben ''eee bu adamlar ban yediyse insanların kanı elinde olan bir terör örgütüne sempatizanlık yapan, bununla da sınırlı kalmayıp inanılmaz küfürler saçan birisini nasıl banlamazsın?'' şeklinde soru soruyorum. Bu konudan sonra Riot'un şirket düzeni hakkında bir dizi eleştiri yapsam sanırım ''marka adı zedeleme'' cart curtundan dolayı dava açabiliyorlar. Örneğin ''Zula kötü oyun'' denildiğinde bir takım olay silsilesi gerçekleşmişti diyenler hakkında. Ne desem boş...
 

Geri
Yukarı