League of Legends'a başlamak

Öğrenmek yaklaşık iki seneni alacak, ister inan ister inanma ben 7 senedir oynuyorum hala bilmediğim şeyler var oyun sürekli değişiyor ayak uydurman gerek.

LOL basittir, skiller, fizik ve kontrol basittir.Genelde skiller ve eşya aktifleri aşırı güçlü olmaz. Güçlü skillerin bekleme süreside uzun olur.
Kısaca 1 yıllık dota oyuncusu ile 1 yıllık lol oyuncusu arasında çok fark vardır.
LOL eğlence için, kafa yormamak için oynayabilirsiniz.
DotA ise zordur ve emek verip ustalaşsanız bile hala o heroda ustalaşmaya devam edersiniz, yapabilecekleriniz sınırlı değildir.
Mesela invoker adlı heronun 10 adet skili vardır ve ustalaşması biraz zordur.
Ve dota 2 zor bir oyun olduğu için yaş kitlesi biraz yüksektir, fakat loldeki küçük yaştaki afacan yasuo oyuncuları gibi orada da küfür eden ve oyunu kanser eden oyuncular vardır bunları göze alıyorsan başla derim kötü bir oyun değil (mid sal o... diyenler hariç)

Oyunu yaklaşık 5 ay gibi bir süre oynadıktan sonra oyunu bıraktım. Çünkü bazı şeyler maalesef düzeltilemiyor. Birçok şey denedim. Sustur'u denedim olmadı iletişim kopukluğu kötü oluyor. Anlatmak istiyorsunuz anlamıyorlar. Yardımcı olmak istiyorsunuz fakat ters tepiyor. Karşı taraf sürekli takım olarak oyun oynarken kendi takımıma üst üste 15 maçta anlaşamayan ekip gelmesi beni oyundan direk olarak soğuttu. Üst kulvar oynuyordum ve performansım genel anlamda ortalama ve ortalamanın az üstündeydi. Tek eksiğim farm konusunda orta ve son oyunda geride kalmam oluyor. Onun dışında fightlarda bencillik yerine daha çok yardım ve öne atılarak oynuyorum. (Genelde tank olarak.)

Kısaca sonuç şu. Ortalama ve ortalamanın üstünde oynadığım son 15 maç ve 15 yenilgi. Benden bu kadar. Güle güle League of Legends, hatta güle güle MOBA'lar. Dota'dan sonra LoL'de benim için son bulmuştur.

Takım oyunları böyle zaten. Ya iyi oynayıp seviyeni yükseltirsin ya da arkadaşların ile oynarsın. Biri 3 ayda plat oldum yazmış, komiğime gitti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı