LG G4 vs S6 EDGE

Yazılım desteği olarak kesinlikle S6 edge daha iyi. LG G4 ve S6 edge uzun süre kullandım ve G4'e gelen güncellemelerde neredeyse hiç bir fark göremedim. Hatta sadece ayarlarda ki Android sürümü ibaresinin sayısı değişiyor desem yeridir. Ama bu Samsung'da böyle değil, tüm arayüz değişiyor her sürüm değiştiğinde. Telefon ilk çıktığında düz ikonlar vardı 5.0.2 üzerinde, daha sonrasında 5.1 geldi Symbian Belle tarzı çok hoş ikonlar geldi, daha sonrasında 6.0.1 ile bu ikonların gölgesiz hali geldi ve arayüz baştan aşağı değişti, telefon hız konusunda performans artışı yaşadı, önümüzdeki güncellemede ise tüm ikonlar ve arayüz Project Grace adı verilen Note 7 arayüzüne bürünecek. Normal android düzeninden ziyade sanki Samsung yeni bir işletim sistemi yaparcasına değiştirmeyi planlıyor arayüzü.
 
LG G4> Samsung S6> S6 Edge kullanmış ve G4'ün bu iki cihazdan az da olsa geride olduğuna emin olmuş birisiyim. (Bazı farklar: G4 daha fazla ısınıyor, bench. testlerinde daha geride, düşük skor, vb...) Zaten yorumların çoğu da bu yönde.
Tavsiyem; almışken S6 Edge almanız. Aslına bakarsak S6 ve S6 Edge arasında gözle görülür pek fark yok, tabi kasa tasarımı dışında. Almışken bi üst modeli ve kasa tasarımına da önem vermek gerek, o yüzden de S6 Edge.
Erkan abi, H818 ile H815 araında olan farklar nelerdir acaba? Özellikle sana sormak istiyorum tam olarak emin olmak için. Tüm özellikler aynı mı, yoksa farklı mı?
 
Uyku modu oluyor. (Daha az güç tüketimi- hazırda pekletme)

Eşit performans olayını anlamadım yalnız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı