Bir amaçları olduğunu düşünmüyorum sonuçta bu bir şirket veya örgüt değil topluluk.Siz söyleyin amacını![]()
Yani insan olarak geliyoruz dünyaya LGBT'ciler cinsiyet değiştiriyorsa bizde insanlıktan hayvanlığa geçelim, kedi olalım köpek olalım.Kendi fikrimce saygı duymuyorum dunyaya bir cinsiyet olarak gelıyoruz onu değiştirmeye calısmak bana saçma gelıyor açıkçası bu benım fıkrım herkesin degisebilir.
Evet, ben saygı duyuyorum destekliyorum ama bazıları cidden çok saçmalıyor. Zaten tepki görüyorlar ve insanların onları kabul etmediğini söylüyorlar ama bunları belirtirken de çok dikkat çekiyorlar yani yanlış yollardan belirtiyorlar. Herkes istediğini yapsın karışamayız bu onun hayatı falan ama şahsen trans olayı benim de hoşuma gitmiyor hani en azından yapıyorsa gözümüze sokmasının bir manası yok bence.Dünya ve ülkemizde yapılan LGBT eylemleri aşırı toksit ve sinir bozucu günden güne LGBT düşmanlığının arttığını görüyorum, bu gidişle amaçlarına ulaşamazlar.
Desteklemiyorum, saygı duymuyorum. Ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Yani insan olarak geliyoruz dünyaya LGBT'ciler cinsiyet değiştiriyorsa bizde insanlıktan hayvanlığa geçelim, kedi olalım köpek olalım.
Ben kuş olurum valla uçarım ne güzel.Yani insan olarak geliyoruz dünyaya LGBT'ciler cinsiyet değiştiriyorsa bizde insanlıktan hayvanlığa geçelim, kedi olalım köpek olalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.