LGBT amacına ulaşabilecek mi?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 7.272
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet hocam haklısınız. Bence bahsettiğiniz insan topluluğu yüzünden böyle bir imajı var zaten LGBT'nin. Dediğim gibi trans olayı biraz saçma geliyor, fakat eşcinsel ilişkide falan bir sorun yok benim için sonuçta bize karışmıyorlar.
O konu hakkında da yorum yaparsam LGB harici ben de saygı duymuyorum. Trans falan dediğiniz gibi saçmalıktan ibaret.

Vegan, iklim aktivisti, LGBT gibi topluluklar normal insanların umurunda değil.

İnsanların sinirini bozan şey; bu toplulukların benimsediği fikirleri doğru veya yanlış ayırt etmeksizin insanların hayatına zorla empoze etmeleri ve gözüne sokmaları, şahsen bu durumdan hoşlanmıyorum.

Bir dizi açıyorum erkek cinsiyetini aşağılayıp kadın cinsiyetini yüceltiyorlar. Bir oyun açıyorum LGBT propagandası ve reklamı yapıyorlar.

Bu para açgözlülüğü nereye kadar gidecek?

İsteyen istediğiyle sevişsin.Kim kendini ne hissediyorsa hissetsin. Normal insanları kabul edeceksin diye zorlayamazsin, yok yürüyüşmüş protestoymuş. Bunlar hep hikaye. İçinde ne yaşıyorsa yaşasın da nedir kardeşim herkese dayatma çabası. Bunlara saygı duymamı gerektirecek hiçbir neden yok.

Desteklemiyorum. Yurtdışında LGBT adlı organizyonlarda insanlar kimseye zarar vermeden eğlenirken bizim ülkemizde neden devlete, polise, insanlara saldırmak gibi bir hırs var onu anlamıyorum.

"Götümüz başımız ayrı oynuyor" temalı yürüyüşler yapan insanlar toplululuğu bunlar. Yani ben sokağa çıkıp ben kadınlardan hoşlanıyorum diye bağırmıyorum bu arkadaşlar nedendir bilinmez her fırsatta dile getirmeye çalışıyor. Eskiden olsa ulaşırlardı ancak şu an için sanmıyorum.

• Beğen
İfadeler: Mky
Artık reşit olmayan bireylere bile bulaştırdılar, gerçekten çok yazık.

Asıl amaçlarına (yani hetero dışı yönelimleri olan insanlara saygı kazanmak) eninde sonunda, evet.

Modern temsilcileri gibi 7/24 mağduru oynayıp çevreye bilinçsizce saygısızlık yapmak ve huzursuzluk çıkartmak, çoktan başarıldı.

• Beğen
Ben kimsenin dini ve cinsel tercihlerini sorgulamam açıkçası umurumda da olmaz ancak insanların eşcinselmiş gibi gözükerek fenomen olmayı hedeflemesi ya da LGBT bireyiyim adına bir eşcinselden çok sirk maymunu gibi hareketler yapıyor olmasına ve sanki herkes eş cinsel olmak zorundaymış gibi insanları yönlendirme çabalarına aşırı karşıyım. Onun haricinde LGBT'lileri tamamen toplumdan dışlaman istiyorsan bu insanlardan vergi dahil almaman lazım ancak cinsiyet bile değiştirmenin serbest olduğu, mika raun gibi tiplerin para kazandığı ve imamların erkek çocuklara tacizde bulunmasının sorun yaratmadığı bu ülkede sanki eş cinsellik yokmuş gibi LGBT düşmanlığını ben anlayamıyorum.

Sizce amaçlarına ulaşacaklar mı? Destekleyenler yazsın ben desteklemiyorum da saygı da duymuyorum. Eleştiriye açığım, gelin tartışalım arkadaşlar.

Amaçları 2. Sefer kuşlardan taş yemekse. Evet

• Hahaha
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı