LGBT amacına ulaşabilecek mi?

• Konuyu başlatan Mky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 156
  • Görüntüleme 7.310
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saygı duymadığım nadir konulardan biri.

Bence insanları cinsiyetsizleştirmek ve eşcinselliği insanlara kabul ettirmek.
Eşcinselliği insanlar kabul etti zaten. Amerika'da vs. eşcinsellik gayet normal. Ancak baktığımızda geri kalan ülkeler kabul etmiyor LGBT'yi. Şunu diyeyim evet, ben de çocukların trans olmasını vs. istemiyorum ve karşıyım. LGBT ancak ve ancak 18 yaşından sonra karar verilebilecek bir konudur. Eşcinsellik normal bana göre.

Desteklemiyorum. Yurtdışında LGBT adlı organizyonlarda insanlar kimseye zarar vermeden eğlenirken bizim ülkemizde neden devlete, polise, insanlara saldırmak gibi bir hırs var onu anlamıyorum.
Büyük bir sorun. Ülkenin yönetiliş tarzıyla alakalı diye düşünüyorum. Valilikler yürüyüşleri iptal ediyor sonra taşlar, sopalar, coplar giriyor. Yurt dışında yürüyüşlerini sakin sakin yapıyorlar arbede çıkmıyor.

Eş cinsellik normaldir. Çoğunluğun amacı rahat bir şekilde istedikleri gibi yaşayabilmek, aralarında saçma sapan niyetlere sahip olanlarda var ama istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta. Laik bir ülkede yaşıyor olmamıza rağmen hala daha buna karışanların olması beni güldürüyor.

Eş cinsellik normaldir. Çoğunluğun amacı rahat bir şekilde istedikleri gibi yaşayabilmek, aralarında saçma sapan niyetlere sahip olanlarda var ama istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta. Laik bir ülkede yaşıyor olmamıza rağmen hala daha buna karışanların olması beni güldürüyor.
Aynı tipler sözde özgürlükçüler bir de. 😀

Çekingen AKP'li doluşmuş konuya. Sorsan AKP tü kakadır ama ağızlarından çıkan sözler aksini söylüyor. Cevap vermeye gerek bile yok bunlara, kendi foseptik çukurlarında takılsınlar.
LGBT ancak ve ancak 18 yaşından sonra karar verilebilecek bir konudur.
Ama işte kocaman ''gender dysphoria'' diye bir terim var. Bir bakabilir misiniz?
Şunu diyeyim evet, ben de çocukların trans olmasını vs. istemiyorum ve karşıyım.
Transların yaşadığı süreç içerisindeki ''geri dönülemez tedaviler'' çocukken uygulanmıyor. Uygulanıyorsa da orada tecavüz vardır, devletçe derhal müdahale edilmesi gerekir.

Şöyle de bir alıntı bırakayım:

Cinsiyet hoşnutsuzluğu olan çocuklar ve ergenler için, doğru tanı ve uygun tedavi için disiplinler arası bir bakım ekibi şarttır. Cinsiyet hoşnutsuzluğu ile başvuran çocuklarda ergenlik başladıktan sonra ergenliğin ilerlemesini durdurmak için gonadotropin salgılayan hormon analogları ile tedavi edilebilir. Bu, doğumda atanan cinsiyetin ergenlik dönemiyle ilişkili fiziksel değişikliklerden kaçınarak cinsiyetin daha fazla araştırılmasına, disforinin hafifletilmesine ve daha iyi kozmetik sonuçlara olanak tanır. Ergenliğin baskılanmasının ardından birey ergenliğe devam etmeyi veya cinsiyet onaylayıcı hormonlarla tedaviye başlamayı tercih edebilir.

Aynı şekilde LGB için de durum hetero bireylerden farksız. Heterolar da vahiy iner gibi çat diye 18 yaşında karşı cinsten hoşlandığını öğrenmiyorlar, fark etmiyorlar ya?

LGBT dediğin gecelik ilişki yaşayan, küçük çocukları kötü etkileyen 6 yaşındaki kızın ben lezbiyen miyim diye sormasına neden olan, yürüyüşlerinde kendilerine ... diyen öpüşen insan topluluğudur. Bunlara saygı duyanın bir gram da beyni yoktur açık net sadece heyecan arayan bebeler. Bu demek değildir ki eşcinsel insanlara saygım yok tabi ki var ama bu LGBT dediği topluma girdiği an saygım biter.

LGBT dediğin gecelik ilişki yaşayan, küçük çocukları kötü etkileyen 6 yaşındaki kızın ben lezbiyen miyim diye sormasına neden olan, yürüyüşlerinde kendilerine ... diyen öpüşen insan topluluğudur. Bunlara saygı duyanın bir gram da beyni yoktur açık net sadece heyecan arayan bebeler. Bu demek değildir ki eşcinsel insanlara saygım yok tabi ki var ama bu LGBT dediği topluma girdiği an saygım biter.

Doğru.

Normal evinde oturan LGBT'li bireylere hiçbir lafım yok ama sokağa çıkıp da kürdistan vardır lubunyalar vardır diye aptal aptal sloganlar atarsa orada TOMA devreye girer :D Avrupa'nın çoğunluğu bunları desteklerken kendi kendilerine düşman yaratıyorlar.

LGBT herkesi kötü etkiliyor, insan olanların insan olmamasını istiyor resmen. Saygı falan duymam, gidin evinizde yapın kendi sapkınlıklarınızı, tabi evlatlıktan reddedilmemişlerse 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı