Eşcinselliği insanlar kabul etti zaten. Amerika'da vs. eşcinsellik gayet normal. Ancak baktığımızda geri kalan ülkeler kabul etmiyor LGBT'yi. Şunu diyeyim evet, ben de çocukların trans olmasını vs. istemiyorum ve karşıyım. LGBT ancak ve ancak 18 yaşından sonra karar verilebilecek bir konudur. Eşcinsellik normal bana göre.Bence insanları cinsiyetsizleştirmek ve eşcinselliği insanlara kabul ettirmek.
Büyük bir sorun. Ülkenin yönetiliş tarzıyla alakalı diye düşünüyorum. Valilikler yürüyüşleri iptal ediyor sonra taşlar, sopalar, coplar giriyor. Yurt dışında yürüyüşlerini sakin sakin yapıyorlar arbede çıkmıyor.Desteklemiyorum. Yurtdışında LGBT adlı organizyonlarda insanlar kimseye zarar vermeden eğlenirken bizim ülkemizde neden devlete, polise, insanlara saldırmak gibi bir hırs var onu anlamıyorum.
Aynı tipler sözde özgürlükçüler bir de.Eş cinsellik normaldir. Çoğunluğun amacı rahat bir şekilde istedikleri gibi yaşayabilmek, aralarında saçma sapan niyetlere sahip olanlarda var ama istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta. Laik bir ülkede yaşıyor olmamıza rağmen hala daha buna karışanların olması beni güldürüyor.
Aynı tipler sözde özgürlükçüler bir de.![]()
Ama işte kocaman ''gender dysphoria'' diye bir terim var. Bir bakabilir misiniz?LGBT ancak ve ancak 18 yaşından sonra karar verilebilecek bir konudur.
Transların yaşadığı süreç içerisindeki ''geri dönülemez tedaviler'' çocukken uygulanmıyor. Uygulanıyorsa da orada tecavüz vardır, devletçe derhal müdahale edilmesi gerekir.Şunu diyeyim evet, ben de çocukların trans olmasını vs. istemiyorum ve karşıyım.
LGBT dediğin gecelik ilişki yaşayan, küçük çocukları kötü etkileyen 6 yaşındaki kızın ben lezbiyen miyim diye sormasına neden olan, yürüyüşlerinde kendilerine ... diyen öpüşen insan topluluğudur. Bunlara saygı duyanın bir gram da beyni yoktur açık net sadece heyecan arayan bebeler. Bu demek değildir ki eşcinsel insanlara saygım yok tabi ki var ama bu LGBT dediği topluma girdiği an saygım biter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.