LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben trans veya erkekden kıza geçmek isteyen veya geçen kişilerin kişiliklerini şahsen çok seviyorum. Gerçekten birçok kişiden kendine insan diyen kişilerden daha sevecen, saygılı, hoşgörülü, merhametli ve kalp kırmayan insanlar oluyor. Ayrıca kişinin kendi tercihine karışılmasına da karşıyım sonuçta o onun hayatı.
 
Erkek cinsel organının "zurna", kimin kime takacağı değişiyor. Yani erkek iken erkeklerden hoşlananlar, kız iken kızlardan hoşlanmak, hiçbir şeyden hoşlanmamak, erkek ile erkek ve kızın 3'lü yatması, kız ile kızın erkek ile yatması ve sevgili olması gibi aklınıza gelecek her türlü çeşitlilikte hoşlantı.
 
Kötü bir şey, popüler kültür kölelerinin topluluğudur.
Kadın - Erkek dışında ki ilişkilere ilgi duyan bireylerdir kötü bir şey değildir . Günümüzde ki LGBT bireyleri kötü söylemler sergiledikleri için çoğu kişi LGBT'nin kötü ve saçma bir şey olduğuna inanıyor.
 
İfade özgürlüğü var ama aşağılama özgürlüğü yok adamın yazdığını tekrar okuyun isterseniz.
Devamını okudunuz mu?
LGBT de popüler kültüre yenik düşmüş bir oluşum ve evet, eğer ki popüler kültürden dolayı böyleysen kötü bir şey. Eşcinselleri aşağıladığını göremiyorum şahsen, olayı farklı yerlere çekip gereksiz yargara koparmanın anlamı yok.
Nasıl beyazlara karşı ırkçılık söz konusu değilse aynı şey bunun için de geçerli.
Siyahilerin beyazlardan daha ırkçı olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Ah şu medya...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı