- Makaleler
- 21
En yakın hissettiğiniz kişilerin tepkilerini ölçebiliyorsanız anlatın bence, içinizde bir heyecan veya farklı bir endişe varsa falan iyi gelir anlatmanız. Bana da anlatabilirsiniz.
En yakın hissettiğiniz kişilerin tepkilerini ölçebiliyorsanız anlatın bence, içinizde bir heyecan veya farklı bir endişe varsa falan iyi gelir anlatmanız. Bana da anlatabilirsiniz.
Alakası yok. Ben dışlanmayı kendim seçmedim.
Konu açmak istesem zaten açardım.
Moderatör iyi yapmış bence.Mesajınız, konu bütünlüğünü bozduğu için mesajınız ile moderatörler yeni konu açtı büyük ihtimalle.
Devamını okudunuz mu?
LGBT de popüler kültüre yenik düşmüş bir oluşum ve evet, eğer ki popüler kültürden dolayı böyleysen kötü bir şey. Eş cinselleri aşağıladığını göremiyorum şahsen, olayı farklı yerlere çekip gereksiz yargara koparmanın anlamı yok.
Siyahilerin beyazlardan daha ırkçı olduğunu bilmiyorsunuz sanırım.
Ah şu medya...
Annem babam bile homofobik olduğu için takmak zorunda kalıyorum. Tabii söylemedim, benim biseksüel olduğumu öğrenirlerse belki kızmazlar bilmiyorum.Sizi dışlayanlar beyni örümcek ağı ile dolu insanlardır. Gelişmeye kapalı saygının ne demek olduğunu bile bilmeyen insanlardır bunları takmıyosunuzdur umarım.
Üniversiteye girene kadar gizlemeyi düşünüyorum aslında, en yakınım bile olsa söylemeyeceğim.En yakın hissettiğiniz kişilerin tepkilerini ölçebiliyorsanız anlatın bence, içinizde bir heyecan veya farklı bir endişe varsa falan iyi gelir anlatmanız. Bana da anlatabilirsiniz.![]()
LGBTQIA+Modern adı LGBTİQ+ falandı. Hoşnut olmuyorum ama linç yemeye gerek yok.
LGBT bir seçim değildir. Popüler kültüre yenik düşmüş de değil yıllardır olan bir şeydir. Eşcinselliğin aşalandığını görememiş olmanız homofobik bir insan olmanızdandır.
Homofobiklik bir hastalık değil mi? Sonuçta homofobiklik hastalık olarak tanımlanıyorsa hasta bir insanı "üf püf" diyerek iyileştiremezsin. Neticede hasta olmayı onlar seçmiyor.LGBT bir seçim değildir popüler kültüre yenik düşmüş de değil yıllardır olan bir şeydir. Eşcinselliğin aşalandığını görememiş olmanız homofobik bir insan olmanızdandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.