LGBT nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durumum üzücü falan değil. Çok dar açıdan bakıyorsunuz, yaptığınız işin sonu LGBT'yi ilahlaştırmaya gidiyor resmen. Araya siyahileri sokunca da komik duruma düşüyor. Ayrıca, kimin haklı kimin haksız olduğunu kim belirledi?
Anlayamıyorum hocam, istemeyen sevmesin diyorlar; sevmiyoruz bu sefer homofobik oluyoruz. Garip iş.
 
Technopat'da lgbtq+'ı destekleyenleri görmek beni sevindirdi ama homofobik insanları da gördüm çok. Şimdi genel bir açıklama yapmak istiyorum:

Yaptıkları sözde saçmalıklara gülüyorum sevmiyorum nefret ediyorum diyenler var. Şimdi kendileri olduğu için dışlanan, dövülen, linç edilen, taciz edilen, tecavüz edilen ve öldürülen insanlar kendi haklarını neden savunmak için protesto yapmasın? Gayet normal bir durum, her vatandaşın protesto yapma hakkı vardır fakat ülkemizde böyle bir madde geçse de polislere verilen Emir ile durduruluyor maalesef.

Lgbtq+'ın içinde pedofililiğin olduğunu düşünenler var. Hayır lgbtq+'ın içinde böyle iğrenç insanların yeri yok, böyle bir saçmalığın ortaya çıkma sebebi de öyle olan insanların kendilerini normalleştirmek için uydurduğu yalan yanlış şeyler bir de üstüne kendilerine bayrak yapmışlar kimi kandırıyorsunuz siz? Kısaca pedofililik bir fetiştir ve kökten çözülmesi gereken bir şeydir.

Dinime yanlış diyenler var. Herkesin dini kendine, senin dininde yasak diye birisine zorla bir şeyi yapmasına engel olamazsın sen inanıyorsun diye o inanmak zorunda değil. Ayrıca İslam'da eş cinsel olmak günahtır diye bir şey yok, eş cinsellerin cinsel ilişki yapması günahtır diye bir şey var ki bu heteroseksüeller için de geçerli bir şey. Çocuk yapmak dışında cinsel ilişki yapıyor isen bu günahtır.

Popüler kültür köleleri diyenler var. Lgbtq+ hep vardı ve var olmaya devam edecek. Neden şu an popüler diyecek olursanız da bireyler artık çok rahat onları destekleyen insanlar bulabildikleri için kendilerini özgür hissetmeye başladılar ve bu özgürlüğünü belli etmeye başladılar. Artık herkes kendi oluyor kimse kimsenin nefreti yüzünden kendini saklamıyor. Ek olarak da osmanlı döneminde de eş cinsellik vardı, "muhallebi çocuğu" diye aratırsanız görebilirsiniz.

Hastalık diyenler var. Aşağıdaki fotoğrafta cevabı var, önceden neden hastalık olarak sınıflandırıyor derseniz bilmem belki nefretiniz yüzündendir ya da bilim yeteri kadar gelişmiş değildir.

Eki Görüntüle 1101245

Daha anlatılacak birçok şey var... 🏳️‍🌈 🙂

Sonunda kafası çalışan birinin çıkması sevindirdi, ağzına sağlık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı