LGS için tavsiyeler

Şu an 9. sınıfa geçen biriyle konuştuğunu belirtmek isterim. Öncelikle çok fazla çalışmamalısın yoksa bu durum kafanı bozar :) (zaten istediğin okulun puanı o kadar da yüksek değil) düzenli çalışma çok önemli günde 2-3 saat çalış ama düzenli, istekli ve taze bir kafayla çalış. Ve en önemlisi "uyku" ve bunun için düzenli bir programın olması lazım. Zaten artık Instagram'da veya bilgisayar başında 3-4 saat geçiremeyeciğini biliyorsundur (okul başladığı zaman).

Son...

Şu an 9. sınıfa geçen biriyle konuştuğunu belirtmek isterim. Öncelikle çok fazla çalışmamalısın yoksa bu durum kafanı bozar :) (zaten istediğin okulun puanı o kadar da yüksek değil) düzenli çalışma çok önemli günde 2-3 saat çalış ama düzenli, istekli ve taze bir kafayla çalış. Ve en önemlisi "uyku" ve bunun için düzenli bir programın olması lazım. Zaten artık Instagram'da veya bilgisayar başında 3-4 saat geçiremeyeciğini biliyorsundur (okul başladığı zaman).

Son...

Hocam 2-3 saat çok fazla çalışmaya girmiyor mu ya :)

Bu sene girdim 403 puan 7.34 dilim.

Sınav gerçekten öncekine benzeseydi sayın bakanımız ziya cart curt Bey'in de dediği gibi şimdiye 470 civarı bir şey almıştın...
Ben günde 1 saat ve bunun ortalama 40-50 dakikasında matematik çalışmıştım çok ironik ama diğerleri fule yakınken matematikten 9 doğrum vardı :)
Bencede :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı