LGS netlerim nasıl?

Blacwol

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm bundan 2 ay önce de konu başlığı açmıştım o zamanlar matematik doğrularım 7 8'di şu an ise 13 14 değişiyor şu 2 ay günde ortalama 3 saat çalıştım. Ama şu 4 günden beri en az 6 saat çalışıyorum hocam en son olduğumuz denemede.
  • Matematik: 14:3
  • Fen:18:1
  • Türkçe:17:3
  • İnkilap: 6-4
  • Din: 9-1
  • İngilizce: 7:3
2023 LGS'de 430 veya üzeri yapmam gerek şu 36 gün çok sıkı çalışıyorum yapar mıyım? Bir de ne yapmalıyım soru çözme açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm bundan 2 ay önce de konu başlığı açmıştım o zamanlar matematik doğrularım 7 8'di şu an ise 13 14 değişiyor şu 2 ay günde ortalama 3 saat çalıştım. Ama şu 4 günden beri en az 6 saat çalışıyorum hocam en son olduğumuz denemede.
2023 LGS'de 430 veya üzeri yapmam gerek şu 36 gün çok sıkı çalışıyorum yapar mıyım? Bir de ne yapmalıyım soru çözme açısından?

İnkılap ve İngilizceden o yanlışlar çok fazla ama harici bana iyi gibi geldi. Sıkı çalışmaya devam et sevinen sen olursun.

Böyle devam edersen yaparsın. Ben LGS'ye girdiğimde matematik yapamıyordum. O yüzden sözeli fulleyip fenden 16-3 matematikten 4-5 yapmıştım yine de 390'lı bir şeyler almıştım. Yani evet bu matematikle yapabilirsin. Zaten kimse matematik çözemiyor genelde, ondan dolayı matematikte yapacağın her soru seni çok ileri atar.

İngilizce inkılap ve din Full olması gerek çünkü bildiğin konular ve ve okuyup çözüyorsun eğer okuduğunu anlamıyorsan sıkıntı var biraz soru çözme sayında ve matematik netini önemseme yapabildiğini yap yapamadığını öğren LGS de genelde matematik belirleyici olur.

Sözeli fullemek LGS sınavında bir zorunluluk ya da sayısalda es vermeyeceksiniz eğer sözeli fullerseniz sayısal kısmında kaçırdığınız yerleri telafi edersiniz fen neti gayet iyi fakat matematikte en azından yanlış yapmamaya bakın 14 soru çözün ama hepsi doğru olsun.

Sözeli hallet, o yanlışlar fazla. 12
-2 hafta branş denemesi çözsen yeter sanırım. Sonra matematikte eksik olduğun konulara yoğunlaş ama her gün genel deneme çözmeyi unutma. Sınava kadar matematik netin 3-4 net daha artabilir zorlarsan. Moral bozma iyi gidiyorsun :)

dostum bende lgs'Ye hazırlanıyorum çoğunlukla konu tekrar test falan deneme almadım ayrı ayrı satılanlardan bulamadım yayınevlerinde okulda girilen denemelerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı