Anadolu Lisesi istersen belki ortalama bir lise gelebilir.6.sınıf 88.4
7.sınıf 86.9072
Bu senede muhtemelen 87 ile falan kapatırım.
Gayet de önemli dostum, eninde sonunda geleceğini şekillendirecek olan sensin. Hiçbir iyi okul senin derece yapacağını veya hiçbir kötü okulda senin 1 milyon sıralama yapacağın anlamına gelmez. Şurada sınava 2 hafta falan var sanırsam, artık geç her şey için. Eğer büyük bir şehirde okuyorsan yazdığın OBP ile ortalama sayılabilecek bir okula gidersin. İnsanlar neden önemsiz demiş anlamıyorum, okuldaki arkadaşların, öğretmenlerin, deneme sıklığı gibi gibi farklılıklar var arada. İyi bir üniversite için iyi bir lise gerekli yani bana kalırsa. Yine de moralini bozma, yolun başındasın. Eğer aklını başına alırsan, lisede bu durumu toparlarsan çok çok iyi yerlere gelebilirsin bu tamamen senin elinde.
Abilerim ablalarım bu LGS denilen lanet sınav önemli bir sınav mı? Yani ben çok iyi bir puan alamayacağım muhtemelen. Meslek lisesinde yazılımla ilgili bir bölüm okuyup üniversitede yazılım öğrenip oradan bir şekilde halleder miyim? Yoksa sınava çalışmayarak hata mı yaptım?
Abilerim ablalarım bu LGS denilen lanet sınav önemli bir sınav mı? Yani ben çok iyi bir puan alamayacağım muhtemelen. Meslek lisesinde yazılımla ilgili bir bölüm okuyup üniversitede yazılım öğrenip oradan bir şekilde halleder miyim? Yoksa sınava çalışmayarak hata mı yaptım?
Sizin gibi çalısmadım OBP ile meslek lisesine geldim ve bilişim alınında yazılımım ogrenıyoruz her şey guzel üniversite ogrenıceklerımızi onceden ogrenıyoruz.(hatta şu an okuldayım hoca yanımda ornek kod verıyor bende bu degerli Technopat'ta geziyorum)
Yani hem obp çok yetmedi bide meslek daha iyi ondan dolayı ortamda da bir sıkıntı yok bir okulda olması gerek herşey gibi herşey normal.Büyük ihtimal orta seviye bir Anadolu lisesine gider OBP'si 86 civarıymış üstte yazdığına göre. Ortam olarak daha iyidir diye düşünüyorum sizin yetmediği için mi gitmediniz yoksa meslek daha mı iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.