LGS son 1 ay kala çalışılır mı?

Vallahi ben geçen sene girdim veya o bana tam anlayamadım son hafta çalıştım 420 bekliyordum 340 aldım Allah'tan dönem ortalamam yüksek ortalama bir liseye girdim sınıfın zeki kızları benimle aynı gruba girdi şaka gibi bir sınavdı, matematiğin yarısından çoğu boştu 6milyon öğrenci arasından 120 kişi tam puan aldı sanırım. Keşke teog a denk gelseydim 😕
 
Ben açıkçası pek başarılı olacağınızı düşünmüyorum. Süre az konu çok bu şartlarda başarılı olmak için çelik gibi bir irade ve kararlılık şart. Siz ise burada konu açıyorsunuz size umut veremem ama çalışın elinizden geleni yapın.
 
Ne kadar saçma bir düşünce siz camdan atlasanız o da mı atlayacak 14-15 saat çalışırsa hiç olmaz ise bir şansı olur bu şekilde neredeyse şansı bile kalmıyor.
Arkadaşım tüm sene çalıştı 390 puan meslekte şuan ben 340 puan anadoludayım. Sistem çok kötü hiç çalışmasın demiyorum. Gecelerini vermesin diyorum.
 
Hocam belirttim zaten ziya Selçuk sağ olsun okulları aç kapa aç kapa bir şey anlmadım bu senenin konularından soruyorlar 5. sınıfta araba çarpmıştı 2 ay okula gidemedim 6. sınıfta ameliyat olmuştum 3-4 ay okula gidemedim 7.sınıfta tekrar ameliyat olmuştum 1 ay falan okula gidemedim.

adana
Sağ ol u ayrı yazan biri çalışırsa yapar!
 
19 gün kala pek bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Zaten gittiğin Lisede kalite görmek istiyorsan en azından bir 460-480 puan arası alman gerek. Ya Özel Lise de ya da gerçekten çok yüksek puanlı liselerde fark oluyor. Öbür türlü hepsi aynı.
 
19 gün kala pek bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Zaten gittiğin lisede kalite görmek istiyorsan en azından bir 460-480puan arası alman gerek. Ya özel lise de ya da gerçekten çok yüksek puanlı liselerde fark oluyor. Öbür türlü hepsi aynı.

Sınav zor olursa bu puan düşebilir. O yüzden daha çok puan değil de yüzdelik dilim önemli. 396 puanla %8e girmiştim. Ama girdiğim seneden 1 sene önce %11e denk geliyordu bu sayı. Sınavın zorluğuna göre değişiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı