Linux bir cennet!

Çok teşekkür ederim bu rehber sayesinde Windows'taki gibi bir değer alabilirim öyle değil mi?
Birkaç minik değişiklik yapmamız gerekebilir. Siz kurarken konu açın tekrar. Sisteminizi belirtin. Bazı paketlerin oradan çıkması lazım.

Bu kodlarla uğraşmadan EOS kurabilirsin istersen.
Valla ben de Linux kullanıyordum şu an kullanmasam da. Windows'çu insan yolundan dönmüyor. Şu an Windows kullanıyorum çünkü Game Pass'im var. O olmasa Linux'tan devam. Cidden Windows'tan kolay gerçekten. En azından şu Update ve mavi ekran sorunları yaşamıyorum. 25 dakikada komut yazarak kuruyorum ne güzel. Arkama dahi bakmıyorum. Windows'ta kapatmadan önce Update çalışıyor mu diye kontrol ediyorum sonra sisteme bir haller oluyor. Dünyanın en stabil olmayan işletim sistemlerinden biri şu Windows gerçekten. Tekel olmasa kimse bunu kullanmaz.

Vallahi ben de Linux kullanıyordum şu an kullanmasam da. Windows'çu insan yolundan dönmüyor. Şu an Windows kullanıyorum çünkü Game Pass'im var. O olmasa Linux'tan devam. Cidden Windows'tan kolay gerçekten. En azından şu Update ve mavi ekran sorunları yaşamıyorum. 25 dakikada komut yazarak kuruyorum ne güzel. Arkama dahi bakmıyorum. Windows'ta kapatmadan önce Update çalışıyor mu diye kontrol ediyorum sonra sisteme bir haller oluyor. Dünyanın en stabil olmayan işletim sistemlerinden biri şu Windows gerçekten. Tekel olmasa kimse bunu kullanmaz.

Benim Update kısmı gene bozuldu bu arada, uygulanamadı diyor :D

Genelde pek anlamayan kişiler kötülüyor linuxu,linuxta herşeyin gecikme seviyesi çok daha düşük net sayfalarınız bile daha hızlı açılır,pipewire sayesinde duyduğunuz ses bile daha düşük gecikmeli zevkle müzik dinlersiniz hele biraz eski düşük donanımlı pc ler için bulunmaz bir nimettir ekran kartı sürücüleriniz bile daha güncel verimli oluyor vulkan opengl güncel sürüm kullanmış oluyorsunuz endeavouros u öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı