Shaw Dickerson
Hectopat
- Makaleler
- 2
Tamam, yaz terminal'e archinstall diye.Ben herhangi bir şey ile değil saf olarak kurmak istiyorum.
Resmi.
Tamam, yaz terminal'e archinstall diye.Ben herhangi bir şey ile değil saf olarak kurmak istiyorum.
Eki Görüntüle 1240125
Ama Linux'unda kanser yanları yok değil şu ekranı görünce tiksiniyorum titreme geliyor bana.
Archinstall saf olarak kuruyor zaten. Basit bir Pyhton yazilimindan ibaret. Ince ayarlar yapmaya musade etmiyor sadece, ihtiyaciniz yoksa kullanabilirsiniz.Ben herhangi bir şey ile değil saf olarak kurmak istiyorum.
Çünkü ben de aynısını yapmıştım zamanında.
---> Ben <---. Herkes sen mi de hava atmak icin GNU/Linux kullanacak?Ne tarafa cekersen o tarafa gidebilecek ozgur ve esnek bir sistem. Yalnizca 'x' grubuna ozel bir sistem varsa Windows, MacOS gibi ozgur olmayan ve kullaniciyi kisitlayan sistemlerdir.Çünkü ben de aynısını yapmıştım zamanında.
Sonra developer olmadığım için saçmaladığımı anlayıp geri döndüm.
Çok da yanlış dememiş ama. Windows gibi?
Birçok amacı varken anlaşılmaz bir cümle kullanmayalım lütfen.
Yok yahu 5 dakikalık işsiz Gentoo'yu görün, 1,5 gün boyunca Gentoo ile uğraştım 2 hafta önce.
Yok yahu 5 dakikalık işsiz Gentoo'yu görün, 1,5 gün boyunca Gentoo ile uğraştım 2 hafta önce.
Ne tarafa cekersen o tarafa gidebilecek ozgur ve esnek bir sistem. Yalnizca 'x' grubuna ozel bir sistem varsa Windows, MacOS gibi ozgur olmayan ve kullaniciyi kisitlayan sistemlerdir.
Mesela nasil oluyor da milyar farkli Windows kullanicisi ayni arayuz ve ayni araclarla bilgisayar kullanir ben anlayamiyorum. Bilgisayar gibi bir muhtesemlik bu kadar tekduze ve basit bir sey mi yoksa? GNU/Linux sistemimde ise her seyi tam olarak kendime gore ayarlayabiliyorum.
Aynen TempleOS kullan sen.Işletim sistemi amaç değil araçtır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.