Linux'un Ayrıcalıkları/Faydaları

• Konuyu başlatan Blap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 4.822
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linux herkese göre değil. Windows'ta 5 dakikada yaptığın bir iş için Linux'ta 1 saat uğraşabilirsin. Günlük kullanıcı için Linux saçmalıktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

He bir de her program hatası yüzünden mavi ekran veren, eski, külüstür, kendisine monolitik diyen, ama hibrit kernelin babası olan, maskeli Vista kullanmaya devam et.
Tam tersi. Sürekli araştırması gerekiyor Linux kullanan birinin. Aksi takdirde tövbe edip Windows'a geri döner.
Bunu da buraya koyayım, bari Micros*ft gözüne su alır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkcası Linux'ta aynı Windows gibi işletim sistemidir fakat birden çok dağıtımı bulunmaktadır ve işinizi kolaylaştırır ayrıca eski bir bilgisayarınız varsa ona Linux kurarsanız çok hızlanabilir, Linux başlangıçta 500 MB yer harcıyor sadece benim bildiklerim bu kadar çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi forumlar.

Her dağıtım 500 MB RAM harcamaz. Örneğin Ubuntu dağıtımı başlangıçta 1GB RAM harcıyor. Bunun sebebi arkada açık olan servisler ve hazır paketlerdir. AntiX Linux başlangıçta 160 MB RAM harcar.

Örnek ver. Verir misin değil, ver. Bıktırdınız artık.
Neden olmasın? Mesela program desteği kötüdür. Linux için program azdır. USB'yi bile tanıtmak için yarım saat uğraşırsın. Kablosuza bağlanamazsın...

Anlayın artık, Linux günlük kullanıcı için uygun bir ortam değil. Sürekli sistemle uğraşılması gerekiyor. O terminal denen zımbırtı çoğu kişiyi hayattan bezdirir.

Neden olmasın? Mesela program desteği kötüdür. Linux için program azdır. USB'yi bile tanıtmak için yarım saat uğraşırsın. Kablosuza bağlanamazsın.

Anlayın artık, Linux günlük kullanıcı için uygun bir ortam değil. Sürekli sistemle uğraşılması gerekiyor. O terminal denen zımbırtı çoğu kişiyi hayattan bezdirir.
Terminal, aygıt tanıtma gibi konulara girmiyorum ama çoğu kişi için uygun olmadığına katılıyorum. Uygun olsaydı o kadar propaganda ile hepimiz Linux dağıtımlarını kullanırdık.

Neden olmasın? Mesela program desteği kötüdür. Linux için program azdır. USB'yi bile tanıtmak için yarım saat uğraşırsın. Kablosuza bağlanamazsın...

Sen uzun süren bir şey söyle. Günlük kullanıcı dediğin internette gezinir, sunu hazırlar vb.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı