Kendine güvenini kırmak istemem ama lise dışarıdan gördüğünüz gibi değil.ben lgs sınavına girecem seneye lise 1 geçem için sıkıntı etmiyom zaten konuları öğrendiğinde her şey çok kolay![]()
Kendine güvenini kırmak istemem ama lise dışarıdan gördüğünüz gibi değil.ben lgs sınavına girecem seneye lise 1 geçem için sıkıntı etmiyom zaten konuları öğrendiğinde her şey çok kolay![]()
Giriş seviyesi bir almanca ile başlanıyor. Yani o kadar da zorlamaz.Hocalarla muhabbeti iyi tutmak gerek. Bence 9. sınıfın zorlayan konuları matematikte Trigonometri; fizikte zor değil de kafa yoran hız, ivme var. Onun dışındakiler bence kolay. Bir de eğer önceden Almanca gormediysen biraz sikinti.
Lise 1 öyledir 2 de ona yakındır 3 ve 4 çerezdir ama çerezin sonunda yks geliyorDaha 1 hafta olmadı başlayalı, daya Allah daya. Günde 20 sayfa yazı yazıyorum. Niye bu kadar zor? Bir üst Level'ler de mi böyle? Böyle ise geçmeyi düşünmüyorum.
3 ve 4 çerez mi? Aslında hepsi çerez Ama 3 ve 4'te sınav yüzünden stres oluyor insan ister istemez.Lise 1 öyledir 2 de ona yakındır 3 ve 4 çerezdir ama çerezin sonunda yks geliyor
Edebiyattan konu anlatımı almak en iyisi.Benim lise rahattı şahsen 11.sınıf biraz zorladı gerçi yazı yazma muhabbetini yeni görüyorum zorunlu değildi bizde hiç de yazmadığım için pişman olmadım hedefimdeki üniversiteyi de kazandım zorluk çekmeden eğer yazma konusu zorunluysa defter tutanların halini hatırlarım çekilecek çile değil lise notları, tarih ve edebiyat hele.
12 başarılı bir puan. 3 5 alırdım ben.Matematiğe önem ver. 12 aldım 2. sınavda![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.