Lisede ilk gün nasıl geçirilmeli?

Birde dostum kopyadan yakalanma ufak bir tavsiye😀 Ben yakalanmadim ama dikkat et.
Ben yakalanmıştım ve kötü birşey. Benim başıma hocanın sorularını verdiği bir seçmeli derste gelmişti o yüzden çok sorun yaşamadım ama yakalanan çoğu arkadaşım disiplinlik olmuştu. Yani gereksiz birşey. Kopya çekmeyin çektirmeyin, yapıyorsanız yakalanmayın. Onun yerine sınava çalışarak girin daha basit inanın ki.

Sakın ezik görünme, özgüvenini koru. Karşındakilerde herhangi bir insan. Muhtemelen senden daha az zekiler. Eğer kafa dengi hemcinsini bulamazsan kızlarla dene. İllaki birileriyle anlaşırsın. 2 iq insanlar çok fazlalar, umursama. Kalanını biliyorsun zaten.

Hocam zaten kopya gereksiz kelebek sisteminde çekmek daha zor birde matematik dersi için çekenler ayarı bir kafa yapı.
Ben yakalanmıştım ve kötü birşey. Benim başıma hocanın sorularını verdiği bir seçmeli derste gelmişti o yüzden çok sorun yaşamadım ama yakalanan çoğu arkadaşım disiplinlik olmuştu. Yani gereksiz birşey. Kopya çekmeyin çektirmeyin, yapıyorsanız yakalanmayın. Onun yerine sınava çalışarak girin daha basit inanın ki.

Hocam zaten kopya gereksiz kelebek sisteminde çekmek daha zor birde matematik dersi için çekenler ayarı bir kafa yapı.
Hocam ne diyorsunuz? Adam silginin içine kürdanla mekanizma kurmuş açmalı kapanmalı kutu yapmış silgiyle. Onu arkadaşlarına atıp veriyordu kopyayı. Gariban hocada bulamıyor kopyayı.

Ben yaşamıştım kız ile normal arkadaşız ona göz koyan çocuk seni öldürürüm gibisinden tehditler savurdu o gün bu gündür kızlar ile konuşmuyorum.

Karekterin zayıf diyemem, tanmıyorum ama bu konuda karekteri zayıf insanların vereceği bir kararı vermişsin. Kıza durumdan bahsetsen zaten belli ederdi o çocuğa, onunla işi olmayacağını.

Akıllı ve emek vermeye değecek kızlar kaba, ayı kimseleri istemezler zaten.

Merhaba bu sene bende liseye geçiyorum. Ortaokuldan sonra yaptığım ilk şey arkadaş ortamımı değiştirmek oldu. Arkadaş ortamım sigara içen küfür kullanan birkaç kişiydi. Bunların hepsiyle bağımı kopardım ve yeni bir sayfa açacağım. Lisenin ilk günü ne yapmalıyım yeni insanlara nasıl bir izlenim bırakmalıyım? Genelde sakin öz güvenli biriyim. İlk gün ben yeni göreceğim insanlarla tanışmayı ve o asosyal denen ama iyi bir dost olacak insanlarla tanışmak istiyorum. Sizin bana vereceğiniz öğütlerin bana yardımcı olacağını düşünüyorum.

Meslek lisesine gidiyorsanız itden kopma kişiler oluyor benim okuduğum lisede alkol içerek kendini havalı sanan kişiler vardı en kötü edindiğim alışkanlığım sigara oldu lisede arkadaş çevreni iyi seç yoksa seni kötü yola da sokabilirler benim çevremde sadece sigara içen kişiler ve içmeyen kişilerle düzgün kişilerle arkadaşlık yapmaya 12 sınıfta başladım 9 sınıf ve 11 sınıf arkadaşlarımı yolda görsem dahi selam vermiyorum aslında 12 sınıf arkadaşlarımla da görüşmüyorum liseyi 2023 yılında bitirdim hepsini engelledim kendime yeni bir başlangıç yaptım düzgün arkadaşlık edinemedim ve hayatı bana zehir ettiler lise hayatım en kötü yıllardı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı