Lisede nasıl arkadaş edinmeli?

Normalde sınıfta birkaç grup olur, benim şansıma 15 kişilik bir grup olarak arkadaşlar edindik, tavsiyem arkadaş gruplarına katılmayı dene, ya da sınıfın komik çocuğu olup ilgi de çekebilirsin. 🤡

Bence olmasa daha iyi olur bir süre sonra kendini kaybeder ve sınıfın rezil , kötü not sahibi biri olur.

Sınıfın komik çocuğu olmak bazen iyi olmuyor :(
Lütfen burada efkarlanmış gibi yapmayın, o mesajı şakasına yazdığım çok belli, arkadaş da büyük ihtimal ciddiye almayacak.
Ben de aynı durumlardan geçmiş biriyim, komik çocuk olmakta sorun yok, ilgi çekmişken saçma şeyler yapınca rezil duruma düşüyorsun.

Emin ol, kimse hiçbir şey yokken kendini kaybetmez, 10.sınıfa geçmiş, iyi ile kötüyü ayırt edebilir yani?

Arkadaşlarımdan yola çıkarak söyledim bu lafımı ha kendi arkadaş grubunda şakacı olacaksa tamam ama sınıfın şakacısı olursa her türlü o notlar aşağı inecek ve bazı öğretmenlerle tartışma yapacak.

Lütfen burada efkarlanmış gibi yapmayın, o mesajı şakasına yazdığım çok belli, arkadaş da büyük ihtimal ciddiye almayacak.
Ben de aynı durumlardan geçmiş biriyim, komik çocuk olmakta sorun yok, ilgi çekmişken saçma şeyler yapınca rezil duruma düşüyorsun.

Efkar anlamında değil genel olarak bir zaman sonra bu durum sıkıyor bence ortamı gözlemledikten sonra yavaş yavaş arkadaş olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı