LoL gerçekten takımım kötü

Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim çok iyi bir oyuncu değilim ama çok kötü de değilim. Sıkıntım şu. Ben bronz 1'im ve top Vayne oynuyorum. Ben maçta çok iyi oynuyorum ama bot yeniliyor. Kaybediyoruz. Veya mid LAN'e yeniliyor. Bazen benim de kötü oynadığım zamanlar oluyor ona sözüm yok. Ben kassam bile laneler kaybedince ne yapmam lazım?

En net çözüm iyice bağımlısı olmadan bırak derim sinir hastası ediyor adamı.
 
Ben ab batı sunucusunda elmas 1 oyuncusuyum oyunu bırakalı oluyor bir süre ama şunu söyleyebilirim ne kadar klişe de olsa takım oyunu bu oyun, takım kötü oynayabilir bu durumda çok geç güçlenen bir meta dışı karakter oynamak yerine takımını öne geçirebilen karakterler deneyebilirsin ya da benim de zamanında sıkışıp kaldığım yerde oynadığım gibi çok güçlü birden fazla kişiyle savaşma potansiyeli olan karakterler oynayabilirsin ben katarına ve Shen oynamıştım belli zamanlar sonrasında o eloda 1Win 1lose ala ala oynayasimi adapte etmiştim otp olmak kötü olabilir ama Bronze'da kalıp oyundan da zevk almıyorsan denenebilir. Ve hep söyle düşünürdüm ben başka bir oyuncu yerimde olsa ya da boostlatmak istesem hesabımı illa ki çıkaracak adamlar var Cook iyi oynarsam tirmanirim demiştim. Son olarak eğer otp olmayacaksın ki en sağlıklısı bu şampiyon havuzunu geniş tutup counter pick atarsan daha kolay koridorda öne geçip takıma faydalı olursun Vayne ile her maç yolunda gitmez bu son olarak ben oynayarak gelisiyorum hatalarımdan ders çıkarıyorum maç geçmişini izliyorum bol bol oyun bozuyorum takıma bakıp, dolayısıyla 2 hesap kasıyorum ama arkadaşlarım her türlü YouTube da oyun bilgisini geliştirecek kanalları takip edip gelistiklerini düşünüyor ki Bronze 5 iken plata çıkmıştı tek sezonda sadece aylarca oyunun mantığını kavrayarak kendine sor oyunu oynarken düşünerek mı oynuyorum diye bir süre basın ağrır belki ama ben oyundan böyle zevk alıyorum sadece dene istersen bazı şeyleri takıma kötü oyuncu her zaman gelir ama batı sunucusunda hatasını kabullenen, Türkiye'ye nazaran daha kaliteli oyuncular olduğunu söyleyebilirim bence LoL'de gelecek düşünüyorsan yarından itibaren geç batıya orada kafanı kullanarak kendini zorlayarak oyun disiplinine girerek baştan dene inanıyorum ki başarılı olacaksın(Vayne'i bırak 3 4 karakterde ustalas) iyi oyunlar kardeşim 👊👊
 
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim çok iyi bir oyuncu değilim ama çok kötü de değilim. Sıkıntım şu. Ben bronz 1'im ve top Vayne oynuyorum. Ben maçta çok iyi oynuyorum ama bot yeniliyor. Kaybediyoruz. Veya mid lane yeniliyor. Bazen benim de kötü oynadığım zamanlar oluyor ona sözüm yok. Ben kassam bile laneler kaybedince ne yapmam lazım?
Top vayne taşıma herosudur çok kasılıp 1 v 5 atamıyorsan sana göre değildir başka karakterler dene .
 
Çıkıp yeni bir oyuna girmen lazım. Bunun bir çözümü yok. LoL bir takım oyunu ve tüm takımın iyi performans göstermesi ''başarı'' getiriyor.
Ben şuan da elmas 2 yim. Hiçbir prem yok tek başıma çıktım. Eğer dediğin gibi olsa hiçkimse çıkamaz. Takımın kötüyken bile düzgün oynucaksın. Eğer takım kötüyken kötü iyiyken de eh öyle böyle oynuyorsan rank çıkmayı bekleme bence.
 

Geri
Yukarı