LoL nasıl bırakılır?

Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?

Merhaba. Ben nasıl bıraktım söylemek istiyorum. 8 ile 9 yıllık LoL oyuncusuyum, yeni eşyalar gelince coğu insan gibi bıraktım ama gene de can çekiyordu. Kasım ayında cep telefonu aldım, ona dikkat verdim. Bir de Wild Rift cıkınca ona yöneldim PC'ye geçmedim Wild Rift de sıkınca bıraktım. CoD ya da PUBG oynuyorum, aklıma zerre gelmiyor.

Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Oyun rekabete dayalı ve kazanma isteği sana oyunu oynatıyor. Kill ve win alınca dopamin (mutluluk hormonu) salgılıyorsun otomatik olarak. Rekabet olayını kafanda bitir yani kimseye iyi olduğunu kanıtlamak zorunda değilsin(Ben öyle bir aptaldım)ya da başka mantıklı bir rekabet oyununa(şaka yapmıyorum satranç xd en azından sana bişey katıyor) başla.Cod serisi de olur bak aklıma geldi online olarak hala çok Badass :) ve lol gibi liyakatsiz değil takıma 2 davar geliyor faker gelse tasiyamaz

Yorumlarda fazla toxiclik gördüm. Ben şuanda lol'ü bırakan birisi olarak söylüyorum başka hobiler edinmelisin ve oyunu hemen bırakmaya çalışmamalısın önce oyun süreni kıs bunu uzun bir vâdede dene misal günde 4-5 el atıyorsan önce 2 ye sonra 1e düşür hatta bırakmak için başka oyuna yönelmekte işe yarar. 4elden kıstığın 2 elin süresini başka oyunda harca yavaş yavaş unutursun lol'ü

LoL'ü bırakmanın en iyi yolu kendine bir uğraş bul kardeş ve her LoL kelimesini duyduğunda "LAN iyi ki bırakmışım yoksa kim bilir kimin ana bacısına sövüyordum" de. huzurlu bir şekilde al eline telefonu YouTube gir ve komik videolar izle, ben öyle yaptım.

Çivi çiviyi süker demiş atalarımız. Bende 4 sene oynadım. Küfür duyunca bille tepki gösteren biri olarak ben bille küfür öğrendim öyle böyle değil ama oyunu 1 sene oynamıyorum. Warzona sardım onuda bırakmayı planlıyorum. Konulu bölüm geçmeli film tadında oyunlar başlamak istiyorum. Alışkanlıklarını degiştir. Oyunlara farklı bir açında bakmayı öğren rekabetci oyunlar ne yazık ki insanları kazanma hırsında yoksul bırakıyor mutsuz başarısız olumsuz yönlerini daha çok ortaya çıkardıgını düsünüyorum. İngilizceni gelişlet alt yazılı oyunlar oyna stateji geleştirme gb. yönebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı