Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Oyun rekabete dayalı ve kazanma isteği sana oyunu oynatıyor. Kill ve win alınca dopamin (mutluluk hormonu) salgılıyorsun otomatik olarak. Rekabet olayını kafanda bitir yani kimseye iyi olduğunu kanıtlamak zorunda değilsin(Ben öyle bir aptaldım)ya da başka mantıklı bir rekabet oyununa(şaka yapmıyorum satranç xd en azından sana bişey katıyor) başla.Cod serisi de olur bak aklıma geldi online olarak hala çok BadassBırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Yorumlarda fazla toxiclik gördüm. Ben şuanda lol'ü bırakan birisi olarak söylüyorum başka hobiler edinmelisin ve oyunu hemen bırakmaya çalışmamalısın önce oyun süreni kıs bunu uzun bir vâdede dene misal günde 4-5 el atıyorsan önce 2 ye sonra 1e düşür hatta bırakmak için başka oyuna yönelmekte işe yarar. 4elden kıstığın 2 elin süresini başka oyunda harca yavaş yavaş unutursun lol'üBırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Ban yenerek.Bırakmak istiyorum ama kendini oynattırıyor bir şekilde. Bu oyun yüzünden aldığım diğer oyunları bitiremiyorum. Üstüne attığım maçtan psikolojisi bozuk biri olarak çıkıyorum çünkü oyunun kitlesi belli. Bu Allah'ın belası lanet oyun nasıl bırakılır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.