Geri başla. aklında değil önünde olur. bir kapı kapanır başkası açılır.Yok, kendime daha eğlenceli bir uğraş buldum ve artık oynamıyorum. Fakat hala aklımda. Bundan nasıl kurtulurum diye sordum.
Geri başla. aklında değil önünde olur. bir kapı kapanır başkası açılır.Yok, kendime daha eğlenceli bir uğraş buldum ve artık oynamıyorum. Fakat hala aklımda. Bundan nasıl kurtulurum diye sordum.
Bulduğunuz uğraş nedir?, bendede oyun bağımlılığı var biraz. Belki örnek olur bana.Yok, kendime daha eğlenceli bir uğraş buldum ve artık oynamıyorum. Fakat hala aklımda. Bundan nasıl kurtulurum diye sordum.
Ben de o seviyelerdeyim işte.Çöp kutusuna at.Sonra sil.Aklına geldğinde bile oynama kendine başka uğraş bul.
Hocam bu lol o kadar bağımlılık yapıyor mu ya?Ben 40 lvl olunca sıkılıp bırakmıştımö
Oynamıyorum zaten sadece aklımdan çıkmıyor.Oyuna ulaşmanı zorlaştıracak şeyler yap. En basitinden oyunu sil.
Teşekkürler.Biraz süre geçsin unutursun.
Solo veya mid benimdirİstersen senle son maçımızı oynuyup dertleşelim benim de bırakma isteğim var ama 9 bin saatim olunca insanın ruhuna batıyor. Kendimi bildim bileli LOL oynarım 7 yaşımdan beri şu an 16 yaşındayım hala oynuyorum istersen sesli konuşup dertleşelim.
ValorantBulduğunuz uğraş nedir?, bendede oyun bağımlılığı var biraz. Belki örnek olur bana.
Abarttın sanki bir tıkYani, psikoloğa görün en basitinden.
Ben ilk başta bırakamıyorsun sandım.Ben de o seviyelerdeyim işte.
Oynamıyorum zaten sadece aklımdan çıkmıyor.
Teşekkürler.
Solo veya mid benimdir
Valorant
Abarttın sanki bir tık
Solo veya mid benimdir![]()
mozer #1234 davet bekliyorum.Solo Jungle bende anlaştık.
Yok hocam.Ben ilk başta bırakamıyorsun sandım.
Akşam gelebilirim şuan müsait değilim.mozer #1234 davet bekliyorum.
Yok hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.