Öncelikle takımın iyi olmak zorunda, takımın iyi olmazsa kazanmak imkansız. Düzgün metaya bağlı karakterleri banlayabilirsin ve metaya uygun güçlü karakterler oyna. Takım arkadaşı bul. Böyle olursa kazanma ihtimalin artar.LoL'de bir oyunu kazanmanın nasıl mümkün olduğunu bana anlatır mısınız? Bir oyunu nasıl kazanıyoruz anlamak istiyorum.
288 levelim.Kaç levelsiniz?
O zaman yeterince bilgiye sahipsiniz.288 levelim.
Benim oyunculuğumun gram önemi yok. Her şey takıma bağlı, can çalma nerf yediğinden beri 1v5 atma da kalmadı artık.
İstersen bu YouTuber'ın videolarını göz at. Nasus ile ve başka karakterler ile 1V9 nasıl oyun taşınabilir anlatıyor.
İstersen bir göz at derim. Ama erken oyunda adamı öldürme taktiğini 7/24 kullanma derim kemik zırhı varsa adamın Tao gibi sende zortlayabilirsin.
Eğer soloda baskıyı kurarsan ve ormancı sürekli olarak sana karşı taraftan gang gelirse bot rahatlar ve kendi ormancı bot üzerinde baskı kurabilir. Eğer karşı ormancı Top'a gelmezse sende vadiyi alırsın yararsın komple soloyu. (en son Jax sorunsalı videosunda oldu bu olay.)
Ama tabii ki de senin oyunculuğun önemli. Nasus gibi güçlü bir çarı alır ve stack güzel yaparsan her türlü taşırsın. (ama tabii sıvışma girmek rünlerden çok önemli.)
Evet çok fazla nerf yedi O, Irelia ile vampiri asa alınca ölümsüz oluyordum.Benim oyunculuğumun gram önemi yok. Her şey takıma bağlı, can çalma nerf yediğinden beri 1V5 atma da kalmadı artık.
Can çalma nerf yediği kadar ağır yarada nerf yedi. Hala 1v5 atabiliyorsun. Şuanki yamadaki aatrox nerfünden önce Kararma+DD alıp 1v5 atıyorlardı master eloda.Benim oyunculuğumun gram önemi yok. Her şey takıma bağlı, can çalma nerf yediğinden beri 1v5 atma da kalmadı artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.