LoL'ü iyi oynayamıyorum

Aman aman LoL oynayan biri olarak DOTA deneyeyim dedim. Arayüzü inanılmaz karmaşık geldi. Oyun kaliteli olsa da arayüzü çok zayıf yapmışlar diye düşünüyorum. Yani yeni başlayan birinin bir başkasının yardımı olmadan oyundan çok çabuk sıkılacağını düşünüyorum.
Dota yeni oyuncu dostu değil. Hatta o kadar değil ki youtube'da güncel rehber bulamazsınız.

Her matchupa aynı itemleri alma. Hangi karaktere karşı agresif hangi karaktere karşı defansif oynamayı bil. Sett'i iyi oynarsın ama Sett'in counter matchupı geldiğinde en azından nasıl oynuycağını hangi itemleri alaçağını bil. Bir de oyundaki boş ağızlıları takma.

League of Legends dendiği zaman benim aklıma gelen tek bir isim var, bu kişi usta @Borgore un ta kendisi! Hocam, bildiklerinizi aktarırsanız Türkiye sunucusunun ortalama ligini yükseltebilirsiniz!

Dota yeni oyuncu dostu değil. Hatta o kadar değil ki youtube'da güncel rehber bulamazsınız.
LoL tasarım anlamında DOTA'nın çook üstünde. DOTA'nın evrenini bilmiyorum ama LoL'ün evreni, hikayesi, sinematikleri, şarkıları, dizisi vs. var. Yani karşılaştırmak mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı