Mansur Yavaş: Ankapark'ın kararını halk verecek, sökün atın derlerse söküp atarım

Aga ankapark yok edilecek demiş de. Şu an ankapark yok olmuş gibi bir şey zaten. Çürümüş her şey yeşil olan bir yapinin kahverengiye döndüğünü gördüm tıpkı Minecraft'taki bakırın renk değişimi gibi ama onun tam tersi. Yani istese restore edilsin gene para israfı olacak zaten halk da gitmeye pek yanaşmayacak.

@Heunzey Mansur Yavaş hafta sonu kapısını halka açmıştı diye hatırlıyorum, gidenlerin yorumunu okudum. Hepsi yazık olmuş falan diyordu.

Yavaş, Ankapark'a harcanan paranın da 801 milyon dolar olduğunu belirtti.
Giden para 801 milyon dolar.

Dün ben de 801 milyon $ yok maliyeti dedim diye ceza aldım. :)

Hmm, genel olarak okuduğum da yorumlariniz lincleniyor ama size şöyle deyim, ankapark yok edilme olayı zaten yok edilmis gibi bir şey anlattiğim yakin zamanda gördüm aletler perişan halde uzaktan bakınca bile belli oluyor yakina gelince ne gördüğümüzü düşünemiyorum.

Dün ben de 801 milyon $ yok maliyeti dedim diye ceza aldım. :)

Resmi kaynağı at bakalım öğrenelim şu maliyeti? Mahkeme kararı ben göremedim o kadar araştırdım.

Belediyenin kaynağı belirtilmiş, Ankara Belediyesi web sitesinde yazıyor.

Ne yalakalığı ne saçmalıyorsun Allah aşkına.

Maliyeti sözde 800 Milyon $ olan. ( TL falan değil dolar diyor muhalif isimler.) Para hesabından da haberleri yok galiba.

Sözde bu kadar maliyeti olan bir yeri yıkınca elimize ne geçecek bana açıklayın kafama yatarsa aynen yıkalım diyecem sizin gibi. Ama siyasi körlük ile AKP döneminde yapılmış ise kesin yıkılsın maliyeti hiç önemli değil ne işe yaradığı veya nasıl kullanacağı hiç önemli değil. Yakalım yıkalım kaldıralım kapatalım kafasında isen diyecek hiç bir şey yok...
Kardeşim o parkı tekrar işler hale getirmekte milyonlarca TL para isteyecek. Uzun süredir kilit vurulmuş bir park orası. Aletlere bakım ve temizlik yapmak bile fazla bir bütçe isteyecek.

Giden para 801 milyon dolar.

Kaynak diye attığın yer CHP'li Ankara Büyükşehir belediyesinin sayfası ama.

Zaten iddiayı ortaya atan kişinin söylemlerini kesin doğru saymış oluyorsun o zaman sen. Melih Gökçek'te bu söylenen rakamın yarısından bile az söylüyor maliyeti ne olacak şimdi? Kimi referans alacağız? Kim haklı nasıl karar vereceğiz?

Not: Bu tarz durumlarda mahkeme kararı varsa ona bakılır. İddia sahibinin iddiası direk kesin doğru kabul edilmez.

Mahkeme kararı olmayan bir durum için bile benim ceza almam abes oldu. Üstüne tekrar ceza yedim. :)

Not: Bu gidişle birazdan gene ceza yiyecem 801 Milyon $ değildir sorgulamak lazım dedim diye. Bu arada parkın yapımına başlandığı sırada dolar kuru 1.8 TL bandında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı