Markalarla yaşadığınız ilginç olaylar

2007 yılında stajdan kazandığım ilk parayla aldığım şu Lego Dozer'in 1 parçası eksik çıkmıştı. E-posta yolladım, kutu ve fişin fotoğrafını istediler 1 gün sonra, 2 hafta sonra 2€'luk pulu yapıştırılmış özel paketli ve özeti "Özür dileriz, Lego olarak tüm paketlerimizi özenle kontrol ediyoruz, Lego keyfinizi kaçırdığımız için üzgünüz, parçanız burada." bir mektup aldım. İçinde eksik parça vardı, hala saklıyorum bir yerlerde.

Parçanın onlara maliyetini hesapladığımda 0.003€ ediyordu o zaman.

2007, 1 TL = 1.33 € civar.

Eki Görüntüle 1488243

Not: Görsel düzelttim.

Aslında bu tarz olaylar markalar için reklamda olmuş oluyor öte yandan.
 
Gönderirler hocam, çok basit bir form zaten.
Hocam şuraya hangi faturayı koydunuz siz?
xx.PNG
 
Tekirdağ/çerkezköy/kipa AVM'de defacto markasından alışveriş yaptım ödeme yaptıktan sonra üstümü değiştirip öyle gideceğimi söyleyerek kabinde giyindim, paltolarda içte ayrı dışta ayrı alarm varmış ve kasiyer birini sökmeyi unutuyor.

Daha sonra mağazadan çıkarken alarm çaldı ben tabi şaşırdım bir sorun olduğunu anlayıp dışarı çıkmadım, bir görevli erkek koştu kolumdan falan tutuyor, olayı anlatıyorum yok illa benimle geleceksiniz vesaire AVM güvenliği de geldi. Sonra kasiyer arkadaşı çağırdılar, fişimi de kasada bırakmıştım kadın onu da buldu tekrar gidip bir yarım saat falan zamanımı çaldılar, daha sonra ben de bana böyle muamele yapamazsınız falan diye de yükselince 500tl ve üzeri 100tl indirim kartı verdiler.
 
Son düzenleme:
Amazon’dan laptop almıştım onun faturasını koydum, İntel işlemci aldıysanız onun faturasını koyun.

Eğer elinizde fatura yoksa şimdi size bir link atacağım ordan belge yükleyin.
Hocam belgeyi yollar mısınız Pentium logosu yerine Inside yazanı koyacağım ama mahalle bilgisayarcısı fiş yok.
 
Hiç markalarla yaşadığınız ilginç şeyler oldu mu? Benim bilgisayarımın Intel çıkartması zarar gördü ve Intel bana yenisini yolladı mesela.
Tavuk dünyası 1 porsiyon börek sipariş etmeme rağmen 4 tane getirdi sonra biz bunları geri verince 3 tanesinide en sonunda bize özür olarak börek vermişlerdi
 
Bilgisayarı 10 sene önce aldım faturası muhtemelen durmuyor. Bir atraksiyon yapıp isteyesim geldi. Yollarlarmı acaba?
 

Geri
Yukarı