İlgi meraklısı diye yorumladım.Hocam konuda bir sürü yorum var git onlara yaz sende takmışsın bu yorumlara.
İlgi meraklısı diye yorumladım.Hocam konuda bir sürü yorum var git onlara yaz sende takmışsın bu yorumlara.
Evet konu açmayı çok seviyorum.İlgi meraklısı diye yorumladım.
Evet ilgi meraklısıyım.İlgi meraklısı diye yorumladım.
Benzer alanlarda 1 ayda 100 tane konu açmandan ve hiçbir sonuca varamamandan anlaşılıyor zaten.Evet ilgi meraklısıyım.
Ee yani?Benzer alanlarda 1 ayda 100 tane konu açmandan ve hiçbir sonuca varamamandan anlaşılıyor zaten.
Sıfırdan başlamak istiyorum sorum şu hangi bölümü kazanmayı düşünüyorsun?Ee yani?
Forumu boş yere kullanıyorsun ne demek "ee yani?" insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor vakit ayırıyorlar bir konuna 100 yorum gelecek kadar uzatıyorsun sen ise hiç yardımcı olacak cevaplar vermiyorsun bu insanlar senin uşağın değil.Ee yani?
Ee yani?
En baştan anlatayım hocam bu konu kapansın artık. Şu an hali hazırda üniversitede okuyorum fakat memnun değilim. Bu yıl sınava başvurdum fakat oyun oynayasım tuttu. 3 ay PC almak için uğraştım. PC'yi alınca oyun oynama hevesim 1 haftada gitti. Sonra da öyle işte o arada tüm çalışmalarım çöp oldu. Sınava da başvurdum bu yıl. Asıl hedefim PC mühendisliği.Sıfırdan başlamak istiyorum sorum şu hangi bölümü kazanmayı düşünüyorsun?
Yazmasınlar o zaman.Forumu boş yere kullanıyorsun ne demek "ee yani?" insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor vakit ayırıyorlar bir konuna 100 yorum gelecek kadar uzatıyorsun sen ise hiç yardımcı olacak cevaplar vermiyorsun bu insanlar senin uşağın değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.