Mental olarak kötü hissediyorum

tress_3333456

Femtopat
Arkadaşlar cidden çok kötü olmaya başlıyorum ve çok kötü bunalma geliyor. Arada çok iyiyim fakat bazen çok bunalma geliyor ve kendimi çok kötü hissediyorum. Binamdaki insanlardan ve okuldaki insanlardan aşırı nefret ediyorum. Taşınma sebebimiz de olmadığı için yıllarca burada duracağım sanırım. Kendime bakınca kendimden iğreniyorum nefret ediyorum. Sadece evde PC oynuyorum ve bu da canımı çok sıkıyor, dışarı da çıkamıyorum çünkü tek başıma aşırı sıkılıyorum ve ailemde izin vermiyor. Çocukluğumu yaşayamıyorum, bütün arkadaş olduğum kişiler taşındı ve kaldım binada saçma sapan çocuklarla. Benim okulumda çok pis bir okul, sınıfımı sevmediğim için sınıf değiştirmeyi istiyorum fakat herkes sınıf değişiminin olmadığını söylüyor. Benim elimde olsa başka bir okula kayıt olurum fakat ailem izin vermiyor. Hiçbir zaman mutlu olacağımı düşünmüyorum. Mastürbasyona falan hiç bulaşmadım fakat birkaç kere p*rno izledim. Ama izledikten sonra pişmanlık geliyor o yüzden izlemiyorum. Bazen hiç azamıyorum fakat bazen de aşırı azıyorum. Eş cinsel olmam umarım.

Orta sona geçiyorum.
Anladım. Yeni müzik tarzları keşfetmeni önerebilirim. Sınıf arkadaşlarınla aranı düzeltmelisin. İyi yönden bakarsan iyi olacağını sen de biliyorsun bence.

LGS'den de düşük almaktan korkuyorum.
Korkacak bir şey yok çünkü aslında kolay bir sınav. Olmadı adresine bağlı okula gidersin. Sana bir sır vereyim lise aslında hiç önemli değil artık.

Anladım. Yeni müzik tarzları keşfetmeni önerebilirim. Sınıf arkadaşlarınla aranı düzeltmelisin. İyi yönden bakarsan iyi olacağını sen de biliyorsun bence.

Korkacak bir şey yok çünkü aslında kolay bir sınav. Olmadı adresine bağlı okula gidersin. Sana bir sır vereyim lise aslında hiç önemli değil artık.
Daha çok rock ve ingilizce müzikler dinliyorum.
Yeni nesil soru tipini hiç görmedim ve yapamıyorum. Yine böyle kişilerin olduğu okula gitmek istemiyorum.

Yeni nesil soru tipini hiç görmedim ve yapamıyorum.
Ben 2021'de girdim, düşün yani. İnan bana şimdi çalışmaya başlasan soru çözümü videoları izlesen hop 3 aya kalmaz kavraman.

Yine böyle kişilerin olduğu okula gitmek istemiyorum.
Tamam ama değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmek mantıksız değil mi sence de? Okuluna gitmeli ve sabretmelisin.

Daha çok rock ve İngilizce müzikler dinliyorum.
Yeni nesil soru tipini hiç görmedim ve yapamıyorum. Yine böyle kişilerin olduğu okula gitmek istemiyorum.

Yeni nesil sorular yok sınava çalışırsan yaparsın yapamazsanda 300le girdigin okul ve 400le girdigin okul arasında cok fark olmaz. Sınıftakileri boş ver her yerde varlar sınıf dısı arkadas edinmeye çalış istiyorsan spor yap. Arkadas edinmek için binandakilere veya okuldakilere ihtiyacın yok spor iyi gelir o konuda. Eş cinsel değilsin daha tam gelismedin sadece. İlla kekoların olmadıgı bir okul istiyorsan duzgun calıs bir sene 450 yap nitelikli Anadolu'ya git illa orada da vardır ama daha az. Konusmak istersende @tamwerarda Instagram.

Ben 2021'de girdim, düşün yani. İnan bana şimdi çalışmaya başlasan soru çözümü videoları izlesen hop 3 aya kalmaz kavraman.

Tamam ama değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmek mantıksız değil mi sence de? Okuluna gitmeli ve sabretmelisin.

Umarım iyi bir liseye yerleşebilirim. 420 falan almayı istiyorum.
Okul böyle kişilerle geçmiyor, bu sene bile zor sabrettim hatta sınıf değiştirmeyi düşünüyorum. Lisede açık liseye gitmek isterdim de MEB zorlaştırdı bayağı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı