Mining Yapılmış Ekran Kartı Alınır mı?

  • Konuyu başlatan Swaap
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 48B
Ömür ve performans konuları üzerine son bir yorum daha yapmak gerekirse;

Kullanılan her ürün eskir ve eskiyen her ürün günün birinde çalışmayı durdurur. Yalnız ekran kartları noktasında şöyle bir detay var. "Hiçbirimiz bir kartı, ömrünün tüketene dek kullanmıyoruz". Günümüz gereksinimlerini karşılayamadığı gerekçesiyle elden çıkarıyoruz çoğu zaman. Haliyle 4 ay mining yapılmış bir kartın kaybetmiş olduğu ömrün pek bir önemi yok, siz faturası olmayan ürünlerden korkun, faturası olsa bile garanti süresini yarılamış kartlardan korkun.

Performans konusuna gelirsek; aksini söyleyenler var ancak ne yazık ki kartın ömründe olduğu gibi performansında da azalmalar yaşanıyor. Bitcoin kazan kartların gücünü takip ettiğinizde zamanla düşüş yaşandığını görebilirsiniz.

Zaten madenciliği zorlu kılan şey; kart performanslarının zamanla gerilemesi ve kartın ölmesidir. Kartlar bir süre sonra bozulup sıkıntı çıkartmıyor olsa madencilikten deli para kaldırırdı herkes :)
 
Site güvenirliği nasıl ?
Site gayet güvenilir Turkiye için önceden sistem tam oturmamıştı şuan gayet iyi kullananlar memnun. Gümrük işleriyle Newegg bizzat kendi ilgileniyor normal kargo ile alırsanız 3-5 gün arası 2.042TL, hızlandırılmış kargo 2-3 gün arası 2.053 bu civar birsey tutuyordu. Sipariş verdiğiniz zaman arkanıza yaslanıp beklemek düşüyor size.
 
1060 3GB kart buldum 2.el 1300₺ gibi bir fiyatı var iş için kullanılmış günde 3-4 saat kullanılmış yazmış ama yorumlarda 1 kişi mining yapılmış kart olabilir demiş herkes yorum yapabiliyor ve bizde görebiliyrouz ve bunu gördüm biraz tırstım bir sorun yaratmaz demişsiniz ama biraz ömür kısalır anladım ben.
 
1- Bu tamamen sizin kararınız bağlı, kimi insanlar bozulur,kötü almayın der, kimi insanlar da benim gibi hiçbir sorunu yok alın der.

2- Ben alacak olsam içim rahat alırdım. Üstte dediğim gibi sizin kararınız olacak bu.

3- Mining yapıldığını anlama yolu yoktur karta bakarak.


Mining yapmak performansını düşürmez.
kardeş ben oyun oynucam normal ekran kartı gibi oyun açar mı birde ömrü çok mu kısa ben sadece oyun oynucam
 
Yanlış bilinen bilgileri sıralıyorum.
1-mining yapmak kartta performans düşüklüğüne yol açmaz yol açacağı tek sıkıntı ısınma sorunları ve ekonomik ömrünü doldurmuş bir kart olur.
2- mining yapılan kartlar mining yapıldığı için garantiden çıkmaz BIOS modlanmış ise garantiden çıkar bunu da standart bir kullanıcı anlayamaz garantiye gönderdiğinizde onlar anlayabilir.
3- asgari şartlarda mantıklı kullanıcının elinde 65-70 derecelerde ve azami TDP değeri verilmiş yeteri kadar OC yapılmış ve BIOS modlanmamış mining kartları gönül rahatlığı ile alınıp kullanılabilir.

En mantıklı sen konuşmuşsun helal olsun kardeşim.
 
Normal de ikinci el ürünleri almama gibi huyum olmaz. Sonuçta bazıları 5 senelik ömrü olan parçayı yeni bir parça alacağı için yarın fiyata ya da daha ucuza satıyorlar. Parçanın kalan ömrünü de yeni kullanıcısı tamamlıyor ama iş miningcilerin kullandığı kartlara gelince akan sular durur.

Bu adamlar bir arkadaşın dediği gibi günün haftanın her saatini kartları çalıştırarak kullanıyorlar. Fanlar sonuna kadar kökleniyor, güç desen öyle ha bir de o kartların genel soğutması da dandikse geçmiş olsun o kartlara. En iyisi diğer parçaları ikinci el alıp ekran kartını bütçe çıkınca halletmektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı