Monster T7 v25.1 nasıldır?

Hocam 240 Hz yi ne yapacaksınız? Lol Valorant harici hiç bir oyunda o fpsleri göremedim. 3900x 2070 Super masaüstü bilgisayarda, eğer 240 alcak kadar seviyorsanız oyun oynamayı, arkadaşın dediği gibi ekstra monitör klavye mouse ile daha güzel bir deneyim yaşarsınız. 24-27 inç monitörlerde
@DrOetker @sametdlkrdn Oyunu açarken ki sonuçlarEki Görüntüle 1148204

10 Dakika Sonrası

Eki Görüntüle 1148205

Ara ara işlemci 83 dereceyi gördü geri düştü ekran kartı en sıcak 81 gördü.

Dipnot: dGpu açık değildi testi HypridMsi ile yapmak istedim.
Diğer Testleri yavaş yavaş atacağım. Masanın üzerinde ve altında hiç bir şey olmadan yapılmış testler.
Fan sesi biraz var, Tahliye 4 taraftan yapılıyor ve tahliye kısımları baya sıcak, İlk defa laptop kullandığım için galiba fan sesi biraz rahatsız etti, pc uçacak galiba oldum. :D
Edit2 : Windowsda ve pc de hiç bir ayar yapmadan saf test yapıyorum.
Edit3: Fps 100-150 arası oynadı en düşük 85 gördüm.
Edit4: Ayarlar 1920x1080P / Ultra olarak yaptım.
PUBG'de dGPU iyi iş yapıyor hocam.
Çatışmada kolay kolay 120 altı görmedim ben. Boş alanda 170'leri zorladı.
115W benim cihaz. Sizin biraz daha iyi değer almanız lazım.
dGPU açarsanız etkisini gösterir.

PUBG'de dGPU iyi iş yapıyor hocam.
Çatışmada kolay kolay 120 altı görmedim ben. Boş alanda 170'leri zorladı.
115W benim cihaz. Sizin biraz daha iyi değer almanız lazım.
dGPU açarsanız etkisini gösterir.
benim aldığım değerler bilgisayara windows 10 u kur steam kur, oyuna gir değerleri, azcık ayar yaptığım testleri birazdan atacağım. Genel fps olarak 145-160 ortalama değer, başlangıç lobisi 200-220lerde
ama dgpu gerçekten 2 kat performans artışı yaptı, mübalağa değil.
ekran karti max 105 110 wattlarda iken dgpu ile 125-130 arası gezdi.

benim aldığım değerler bilgisayara windows 10 u kur steam kur, oyuna gir değerleri, azcık ayar yaptığım testleri birazdan atacağım. Genel fps olarak 145-160 ortalama değer, başlangıç lobisi 200-220lerde
ama dgpu gerçekten 2 kat performans artışı yaptı, mübalağa değil.
ekran karti max 105 110 wattlarda iken dgpu ile 1
Özellikle Valorant ve CS:GO'da fark çok.

@Radeon RX 5500M hocam Excalibur G911 kasayı kimden almış bilginiz var mı? Legion 5 Pro ekranı var @Turkish Kebab

@Radeon RX 5500M hocam ben bir şey soracağım ama. MSI da driver güncellemeleri için bir yazılım mevcut fakat Monster'larda driver güncellemelerinin geldiğini nereden kontorl ediyoruz (cahilliğimi mazur görün lütfen :) )

Estağfurullah hocam, ne cahilliği:) Monster driver sayfası var hocam, oradan takip etmeniz gerekiyor.
@221B Bakerstreet

Anladım hocam peki kendi bilgisayarımızdaki sürümü nereden görüyoruz

Aygıt yöneticisinde görebiliyor olmanız lazım hocam, olmadı tarih tutun ben şu zaman yükledim diye. Ayda bir kontrol edersiniz. Bende ilk başlarda öyle yapıyordum, alpha/bravo serisine geç geldi MSI Live Update.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı