Bungo Baggins
Hectopat
- Katılım
- 26 Nisan 2018
- Mesajlar
- 567
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 3
Kaynak sunan benim hala kendi kafasından konuşan sensin.Yaşını söylememin sebebi kendi deneyimlerin diyerek kendini bu konuda çok deneyimli görmendi.
TN panel almak isteyenlere ahmak yazdın bu da başka bir üzücü durum. Benden fazla kaynak okuduğunu iddia ediyorsun, belki doğrudur belki yanlış bunu bilemeyiz. Tüm bunlara rağmen kendimi büyük görmüyorum diyorsun kendinle çelişiyorsun.
Dediğim gibi internette bolca ingilizce kaynak bulunuyor. Türkçe hem fazla bilgi bulmak zor, hem de doğruluğu tartışılır. Ben araştırmadan yazmam(kaynak veriyorum) ve ezbere konuşmam sizin gibi. Daha da uzatmanın bir anlamı yok.
Kaynak okuyabilirsin dedikten sonra ben teoriğe değil pratiğe bakıyorum yazmak.Benq 1ms 144hz monitör kullandım renkleri ayarlanınca gayet keyifli kullanımı var. At gözlüklerini çıkarmanı öneririm. Yazdığın şeyler kendi görüşlerin herkes için aynı olmak zorunda değil. Boş konuşuyorsun, idrak edemiyosun diyerek hakaret etmeye devam edebilirsin. Gerçekte benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmeden bu tarz konuşman yanlış.
Ben kişisel konuşmuyorum. Tekrar ediyorum bu senin görüşün, saygı duyarım ama sen de başkalarına saygı duymalısın.
Tamam sen haklısın, TN paneller süper, VA ve IPS paneller oyuncu adamın kullanacağı paneller değil. Tepkime hızı süper, ben forumdan başka yerde de araştırmadım. Oldu mu? Boşuna dememişler ''cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur'' diye. Tamam sen haklısın, süpersin. Daha da yazma tamam mı?Hahaha yazdığı şeyleri monitörün ne demek olduğunu bilen herkes zaten bilir. Fast Mod'a aldığımı zannetmiyormuş, beni mi küçümsüyorsun? Gitmiş forumda üç tane başlık görmüş onu paylaşıyor. Cidden sana acıdım şu konuşmalardan sonra yazık. Hala yalan yanlış diyor İngilizcen yoksa Reddit ve Tomshardware gibi forumları okuyamıyorsan, DH ve Technopat dışı bir yere girmezsen tabiki gayet normal durumun.
Sana ufkunu genişletmeni diliyorum en kısa zamanda, bu arada haklısın, kralsın, süpersin ve çok kendini beğenmişsin.
Zaten konuyu baştan sona okuyan adam, senin ne kadar boş konuştuğunu anlar. Benim sana uzun uzun yazmam senin idrak etmeni sağlayamayacak. Sen kendi halinde takılabilirsin.Hahaha yazdığı şeyleri monitörün ne demek olduğunu bilen herkes zaten bilir. Fast Mod'a aldığımı zannetmiyormuş, beni mi küçümsüyorsun? Gitmiş forumda üç tane başlık görmüş onu paylaşıyor. Cidden sana acıdım şu konuşmalardan sonra yazık. Hala yalan yanlış diyor İngilizcen yoksa Reddit ve Tomshardware gibi forumları okuyamıyorsan, DH ve Technopat dışı bir yere girmezsen tabiki gayet normal durumun.
Sana ufkunu genişletmeni diliyorum en kısa zamanda, bu arada haklısın, kralsın, süpersin ve çok kendini beğenmişsin.
Artık senin zır cahil olduğuna anladım, beyininde de sıkıntı var anlaşılan (tabi varsa). Bana mesaj yazma tamam mı? Seni artık takmıyorum, ayrıca uğraşamayacağım. Kaç kere bana artık yazma dememe rağmen anlama konusunda sıkıntıların olduğu için bana yazmaya devam ediyorsun.Al çok önerdiğin monitörün başka bir incelemesi, artık sus. Boş boş yazıp duruyorsun. Cahilsin, bilgisizsin ve yanlış yönlendirme yapıyorsun ki bu yasak. Altına da TN panel koydum. Bir monitöre TN panel diye çöp veya süper diyemezsin bu VA paneller için de geçerli. Ben kullanım amacına ve modele göre değiştiğini söyleyip kanıtlarken, sen "kendi düşüncen" olan TN panel kötüdürü diretiyorsun.
MSI Optix G27C Review
ASUS VG248QE Review