MSI OPTIX MPG27C 27" alınır mı?

Kaynak sunan benim hala kendi kafasından konuşan sensin. :D Yaşını söylememin sebebi kendi deneyimlerin diyerek kendini bu konuda çok deneyimli görmendi.

TN panel almak isteyenlere ahmak yazdın bu da başka bir üzücü durum. Benden fazla kaynak okuduğunu iddia ediyorsun, belki doğrudur belki yanlış bunu bilemeyiz. Tüm bunlara rağmen kendimi büyük görmüyorum diyorsun kendinle çelişiyorsun. :D

Dediğim gibi internette bolca ingilizce kaynak bulunuyor. Türkçe hem fazla bilgi bulmak zor, hem de doğruluğu tartışılır. Ben araştırmadan yazmam(kaynak veriyorum) ve ezbere konuşmam sizin gibi. Daha da uzatmanın bir anlamı yok.

Bana sunduğun kaynakları robot mu yazıyor da benim söylediklerim tamamen yanlış gibi algılıyorsun? Kendi kafasından konuşan derken, ben hayaller felan kurmuyorum veya uydurmuyorum.

Ayrıca 19 yaşında olupta neden monitör konusunda deneyimli olmayayım? Bana boş boş mesajlar atıyorsun bilmem fark ettin mi ama hala sorduğum soruya cevap bile vermedin? Hayatında kaç kere 1 MS'de monitör kullandın?

TN panel almak isteyenlere ahmaktır dediğimi söylemişsin, herhalde gözlerde bir sıkıntı var. Ben yukarıdaki yazıma baktığımda '' Bu yazımdan TN panel olan monitörlerin alınmayacağı anlaşılmasın, bütçesi olan bir adamın alacağı bir monitör değildir, bundan bahsediyorum ben. TN panel düşük bütçeli kullanıcılar içindir. HB'de VA paneller bu kadar indirime girmişken, buna rağmen TN almak isteyen de ahmaktır diyorum.'' yazmışım ama sen daha okuduğunu idrak edemiyorsun hala boş konuşmaya devam ediyorsun, gerçekten ilginç bir durum.

Senden daha fazla kaynak okuduğumu söylemem, kendimi büyük gördüğüm anlamına gelmez. Bana özel kaynak çıkarmıyorlar, interneti açıp okuyabilirsin.

Ben, kaynak vermiyorum doğrudan yaşadıklarımı söylüyorum, internette istediği kadar TN panelli modellerin, oyuncu monitörü olduğunu yazsınlar, benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.

Ciddi anlamda boş konuşuyorsun, sadece internette gördüğün yazıları bana söylemen beni ikna etmiyor. Ben teoriğe değil, pratiğe bakıyorum.

Kaynak okuyabilirsin dedikten sonra ben teoriğe değil pratiğe bakıyorum yazmak. :D Benq 1ms 144hz monitör kullandım renkleri ayarlanınca gayet keyifli kullanımı var. At gözlüklerini çıkarmanı öneririm. Yazdığın şeyler kendi görüşlerin herkes için aynı olmak zorunda değil. Boş konuşuyorsun, idrak edemiyosun diyerek hakaret etmeye devam edebilirsin. Gerçekte benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmeden bu tarz konuşman yanlış.

Ben kişisel konuşmuyorum. Tekrar ediyorum bu senin görüşün, saygı duyarım ama sen de başkalarına saygı duymalısın.

Kaynak okuyabilirsin dedikten sonra ben teoriğe değil pratiğe bakıyorum yazmak. :D Benq 1ms 144hz monitör kullandım renkleri ayarlanınca gayet keyifli kullanımı var. At gözlüklerini çıkarmanı öneririm. Yazdığın şeyler kendi görüşlerin herkes için aynı olmak zorunda değil. Boş konuşuyorsun, idrak edemiyosun diyerek hakaret etmeye devam edebilirsin. Gerçekte benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı bilmeden bu tarz konuşman yanlış.

Ben kişisel konuşmuyorum. Tekrar ediyorum bu senin görüşün, saygı duyarım ama sen de başkalarına saygı duymalısın.

O kullandığın monitörü gerçekten 1 MS'de kullandığını mı zannediyorsun? Eminim ki daha ayarlardan, fast moda bile almamışsındır, hadi aldın diyelim ki aldığını hiç zannetmiyorum, hala böyle konuşmaya devam edebiliyorsan, durumun gerçekten vahim demektir. (Fabrikadan çıkan ve 1 MS adı altında satılan monitörlerin hiçbirinde sana 1 MS ayarlı halde gelmez, çoğu kişi 1 MS'de kullandığını zanneder ama aslında 3-5 MS'de kullanır.)

Evet, kaynak okuyabilirsin dedim, ve okuduğun kaynakların da doğru bilgi vermediğini söyledim. Senden fazla kaynak okuduğumu ve söylediğin basmakalıp cümlelerin hepsini önceden de gördüğümü belirtmek istedim ama anlamamışsın. Gayet keyifli kullanımı olduğuna eminim, ben de hayatmda TN panelden başka panel kullanmasam, kullandığım monitörün gayet iyi olduğuna inanırdım herhalde.

Senin kim olduğun veya ne iş yaptığın zerre kadar umrumda değil, boş konuşuyorsun; çünkü, bana yalan yanlış cümleler söylüyorsun.

Söylediklerime saygı duyup duymaman da umrumda değil, başkalarının yanlış monitör seçip yıllar boyunca onun çilesini çekmesini sağlayacak hiçbirisine de saygım olamaz.

Madem kaynak konusunda çok ısrar ettin al, bu kaynakları oku ve bana da cevap yazma, gerçekten sana uzun yazı yazmaktan bıktım.

Monitörde bit rengi nedir?
Arka Aydınlatmaya Dair Her Şey
IPS Panel Nedir?
AHVA panel nedir, ne değildir?

Son düzenleme:
Hahaha yazdığı şeyleri monitörün ne demek olduğunu bilen herkes zaten bilir. Fast Mod'a aldığımı zannetmiyormuş, beni mi küçümsüyorsun? Gitmiş forumda üç tane başlık görmüş onu paylaşıyor. Cidden sana acıdım şu konuşmalardan sonra yazık. Hala yalan yanlış diyor İngilizcen yoksa Reddit ve Tomshardware gibi forumları okuyamıyorsan, DH ve Technopat dışı bir yere girmezsen tabiki gayet normal durumun.

Sana ufkunu genişletmeni diliyorum en kısa zamanda, bu arada haklısın, kralsın, süpersin ve çok kendini beğenmişsin. :D

Hahaha yazdığı şeyleri monitörün ne demek olduğunu bilen herkes zaten bilir. Fast Mod'a aldığımı zannetmiyormuş, beni mi küçümsüyorsun? Gitmiş forumda üç tane başlık görmüş onu paylaşıyor. Cidden sana acıdım şu konuşmalardan sonra yazık. Hala yalan yanlış diyor İngilizcen yoksa Reddit ve Tomshardware gibi forumları okuyamıyorsan, DH ve Technopat dışı bir yere girmezsen tabiki gayet normal durumun.

Sana ufkunu genişletmeni diliyorum en kısa zamanda, bu arada haklısın, kralsın, süpersin ve çok kendini beğenmişsin. :D
Tamam sen haklısın, TN paneller süper, VA ve IPS paneller oyuncu adamın kullanacağı paneller değil. Tepkime hızı süper, ben forumdan başka yerde de araştırmadım. Oldu mu? Boşuna dememişler ''cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur'' diye. Tamam sen haklısın, süpersin. Daha da yazma tamam mı?

Zaten konuyu baştan sona okuyan adam, senin ne kadar boş konuştuğunu anlar. Benim sana uzun uzun yazmam senin idrak etmeni sağlayamayacak. Sen kendi halinde takılabilirsin.

Al çok önerdiğin monitörün başka bir incelemesi, artık sus. Boş boş yazıp duruyorsun. Cahilsin, bilgisizsin ve yanlış yönlendirme yapıyorsun ki bu yasak. Altına da TN panel koydum. Bir monitöre TN panel diye çöp veya süper diyemezsin bu VA paneller için de geçerli. Ben kullanım amacına ve modele göre değiştiğini söyleyip kanıtlarken, sen "kendi düşüncen" olan TN panel kötüdürü diretiyorsun.

MSI Optix G27C Review
ASUS VG248QE Review

Al çok önerdiğin monitörün başka bir incelemesi, artık sus. Boş boş yazıp duruyorsun. Cahilsin, bilgisizsin ve yanlış yönlendirme yapıyorsun ki bu yasak. Altına da TN panel koydum. Bir monitöre TN panel diye çöp veya süper diyemezsin bu VA paneller için de geçerli. Ben kullanım amacına ve modele göre değiştiğini söyleyip kanıtlarken, sen "kendi düşüncen" olan TN panel kötüdürü diretiyorsun.

MSI Optix G27C Review
ASUS VG248QE Review
Artık senin zır cahil olduğuna anladım, beyininde de sıkıntı var anlaşılan (tabi varsa). Bana mesaj yazma tamam mı? Seni artık takmıyorum, ayrıca uğraşamayacağım. Kaç kere bana artık yazma dememe rağmen anlama konusunda sıkıntıların olduğu için bana yazmaya devam ediyorsun.

Ne yaparsan yap umrumda da değil, ben senin gibi cahillere laf anlatmakla daha fazla uğraşamayacam, engeli de basıyorum, kendi kendine konuşursun artık.

Bana 2013 yılında üretilip her tarafında sıkıntısı olan Asus monitörü savunan bir cahilden de anca bu beklenirdi zaten. Ayrıca senin incelemesini attığın monitörü ben tavsiye etmedim, görme sıkıntıların olduğunu önceki yazımda da söylemiştim zaten. Bir daha bak ben o monitörü mü tavsiye etmişim diye.

Bu sitenin incelemesinin doğru olduğuna nereden karar verdin anlaması çok güç.

Bu: Dell S2716DG Review incelemesinde de bu monitöre 7,4 puan vermişler. Attığın iki monitörden de daha yüksek puan almış ama ne yazık ki bu monitörün rezalet bir monitör olduğunu kullanmayan adam bilmez. Ben kullandım ve rezalet bir monitör, senin attığın site demek ki inceleme felan yapmıyor, ölümüne sallıyor. Bu monitörü aldıktan 3 saat sonra geri iade ettim.

Ama etmemem gerekirdi demi? Sonuçta sen siteyi attın ve orada yüksek puan vermişler.

Sadece benim iade ettiğimi de zannetme, cahil kafan azıcık alırsa diye atıyorum, al da buradaki yazıları oku :DELL S2716DG/S2416DG KULLANICILAR KULÜBÜ (2K/144 HZ/1MS/G-SYNC) » Sayfa 1 - 36

7,4 puanlık monitör nasılmış öğren, belki cahilliğinden biraz kurtulursun diyecem ama sen bırak kurtulmayı battıkça batarsın sadece. Hiçbir şey bildiğin yok sadece boş konuşuyorsun.

Sırf Youtube'da 60k takipçisi olan siteye atıyor demek. :( Arkadaşın ingilizcesi olmadığı için okumamış bile yazıları, neye göre puan verdiklerini yazık. Adam hiçbir kaynak göstermeden kafasından atarak insanları yönlendirmeye çalışıyor ve ilk mesajından itibaren hakaret ediyor, nasıl ceza almıyor anlamıyorum.

Bir de aklı sıra laf sokuyor beynin yok diyor. :D Yahu sen gerçek hayatta ne başardın, gelmiş bana bu lafları ediyorsun. Ben, sen pc başında bana bu lafları söylerken işler insanları iyileştirmek için çabalıyorum anladın mı beynimin olup olmadığını ne iş yaptığımı?

Son düzenleme:
Başlıkta bahsi geçen ürün bugün elime geçti ve ne yazık ki ölü piksel mevcut. Kurulumunu yaptıktan sonra başta dikkatimi çekmedi fakat browser tam ekran moddayken direk gözüme çarptı. Açıkçası iade etmeyi düşünüyorum. Ama internette belli bir ölü piksel sayısına sahip cihazların iade alındığı, 1 tane varsa iade kabul edilmediği yazılmış. Ürün 2 gün önce sipariş verilip bugün elime ulaştı ve kutuyu açalı henüz 1 saat oluyor. Sizce iade kabul edilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı