Sanırsam artık Müslüman değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an annemle konuştum gerçekten çok rahatladım. İlk konuşmaya başlayınca sebepsiz yere gözlerimden yaş akmaya başladı. Annem bana hiç kızmadı aksi takdirde takdir etti. "Sen 20-30 yaşındakilerin sorguladıklarını bu yaşta sorguluyorsun." dedi. Benimle uzun bir bilim konuşması yaptı. Kendi görüşlerini kanıtlamaya çalıştı. "Önünde çok zaman var, sen daha iyi araştır. Sen ne olursan ol yine de benim kızımsın." Dedi. Anlayacağınız bu konuşma bana iyi geldi.

İşte en büyük sorun orada. Biz gerçek Müslüman değiliz. Gerçek müslüman olanlar da kendini göstermiyor.
Hocam gerçek müslümanlar böyle herkese sallamıyor. Birinin düşüncesini değiştirmeye ve beyniyle oynamaya çalışıyorlar.

Edemem, kaybedecek herhangi bir şeyin yoksa ve sen o insana zarar vermeye çok niyetliysen, bırak beni seni cehennem de durduramaz.

Dinler de bu yüzden var zaten.

Ben ondan bahsetmemiştim domates deki atom ile insandaki atom arasında hiçbir fark yok(!) insan öldürmek atomların toprağa dağılmasıdır, ve bunu fark etmek ise varlığını fark etmektir.

Şu an annemle konuştum gerçekten çok rahatladım. İlk konuşmaya başlayınca sebepsiz yere gözlerimden yaş akmaya başladı. Annem bana hiç kızmadı aksi takdirde takdir etti. "Sen 20-30 yaşındakilerin sorguladıklarını bu yaşta sorguluyorsun." dedi. Benimle uzun bir bilim konuşması yaptı. Kendi görüşlerini kanıtlamaya çalıştı. "Önünde çok zaman var, sen daha iyi araştır. Sen ne olursan ol yine de benim kızımsın." Dedi. Anlayacağınız bu konuşma bana iyi geldi.

Peki annenin konuşması senin biraz olsun düşünüp fikrini değiştirmene yol açtı mı?

Kendi dinimi neden savunmayayım. İslam ekip oyunu değil herkes kendi ayağından asılacak. Ama dinime göre de anlatıp söylemem lazım.
Savunma demedim zaten, bana kalsa ben de savunun derdim. 😄
Ben ondan bahsetmemiştim domates deki atom ile insandaki atom arasında hiçbir fark yok(!) insan öldürmek atomların toprağa dağılmasıdır, ve bunu fark etmek ise varlığını fark etmektir.
İlginç, anlıyorum.

Şu an annemle konuştum gerçekten çok rahatladım. İlk konuşmaya başlayınca sebepsiz yere gözlerimden yaş akmaya başladı. Annem bana hiç kızmadı aksi takdirde takdir etti. "sen 20-30 yaşındakilerin sorguladıklarını bu yaşta sorguluyorsun." dedi. Benimle uzun bir bilim konuşması yaptı. Kendi görüşlerini kanıtlamaya çalıştı. "önünde çok zaman var, sen daha iyi araştır. Sen ne olursan ol yine de benim kızımsın." dedi. Anlayacağınız bu konuşma bana iyi geldi.

Size önerim araştırmanız araştırmaz iseniz dinim değişir diye korkarsanız şu sözümü unutmayın "dinleri araştırmaz isen nasıl kendi dinini yaşırsın?"

İşte en büyük sorun orada. Biz gerçek Müslüman değiliz. Gerçek müslüman olanlar da kendini göstermiyor.
Kim peki gerçek müslüman? O değil bu değil, refah içinde yaşayan Japonya, Kore mi Müslüman? Bırakın bu ayakları Arabistanda gerçek Müslümanlık var ve Müslümanlık bu, şeriat bu. Kim ne derse desin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı