Muharrem İnce neden bir anda yükseldi?

  • Konuyu başlatan DYREX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 4B
Muharrem İnce siyaseti iyi takip edenlerin zaten bildiği bir isimdi, dünkü çocuk değil. Daha saçları varken gencecik adamken aTV yandaş değilken, aTV'de Fetocular yarın sıkıntı çıkaracak diye şimdi olduğu gibi ileriyi görerek açıklamalar yapardı. Son zamanlarda dikkat çektiği yerlerden çok patlak gelince bu sefer milletin gözdesi oldu ki Atatürk ve Bilim çizgisinde kuvvetli bir adaydır. Hem yaş olarak hem akıl olarak şu an daha iyi bir lider yok etrafında.
 
KK vs. İnce olunca tabii ki de İnce ismi yükselir. İnce'nin tek dez avantajı "Kazandı" demesi. Ama bunun en büyük sebebi de İnce'nin açıklamalarından da belli olduğu gibi KK. 2018 seçimini adamlar o kadar kaybetmek istemişti adaylık için 2 isim düşünmüşler. Muharrem İnce ve Apdullah Gül. Fıkra bu kadar :D :D
 
Bakın 2014 seçiminin kaybedilmesinin özeti ve İncenin istifasının sebebi işte bu kasetle gelenlerdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Muharrem İnce 2 gün içinde acayip popülerleşti. Herkesin saygısını kazandı. Bunun depremdeki başarılı hamleleri ve 6'lı masanın dağılmasından dolayı sinirlenen seçmenin Muharrem İnce'ye geçmesi dışında bir sebebi var mı?
Kendini haklı bir pozisyona çıkardığı için diyebiliriz kimsenin kimseye güveni kalmadı İnce haricinde.
 
Bilmem, sosyal medyadaki ergenlerin gücü bence.

20230304_130704.jpg
 
TR de şu an en iyi siyasetçi mansur gibi pasif değil korkmuyor keşke kk ayağını kaydırmasaydı Atatürk'ün partisine yakışır birisi başında olurdu partinin bu devlet kan emici politikacılardan kurtulamacak gibi.
 
Aday var mı başka güven veren var mı başka güzel ve mantıklı konuşan var mı herkes mansur dedi ama onun icraatini sadece Ankara gördü. Çıkıp konuşmuyor ucundan tutmuyor zaten. Muharrem ince hem içinde hem istekli hem güvenilir adamın geçmişini kurcala bir şey bulabilmen çok zor.
 

Geri
Yukarı