Muharrem İnce neden bir anda yükseldi?

  • Konuyu başlatan DYREX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 4B
İnce bugün 1 yükseldi 10 düştü. Akşener İnce'ye CB adaylık teklifi götürmüş gel diye, İnce de Özdağ'a hakkını helal et demiş gitmiş, Ümit Özdağ da buna kapıyı kapatmış, İnce gidene kadar da Ersan Şen ondan önce davranmış, Muharrem İnce de ortalıkta kalmış, bu olaydan sonra kendisine oy falan vermem, daha münasip bir aday illakin çıkar. Olayın bir benzeri de 1 gün önce 6 lı masada oldu.

Yani severiz sevmeyiz ama Özdağ haklı, konu burada Özdağ da değil. Adam diyor ki, kişisel egolarınıza yenik düşmeyin, en güçlü adayı çıkarın destekleyelim, bu iş bitsin. Bunun sonucunda hem ülke kurtulacak, hemde CHP yerel seçimlerde daha fazla milletvekili ve belediye alabilecekti. Ülkede Mansur Yavaşın en fazla oyu alacağını herkes biliyor, ancak kimisi Türk milliyetçisi olmasına takılmış, kimisi başka birşeye, adam görev verilirse, ben aday olurum da dedi. Ekmelettine oy vermiş birisi olarak diyorum, KK maalesef AKP seçmeninden oy alamaz mümkün değil. Bunu karalamak için söylemiyorum, 2. turda Erdoğanın karşısında KK kalırsa KK oyumu veririm ama kazanamaz, çünkü %52-54 AKP seçmeninden halen oy alamıyor, kazanır diyen seçmeni tanımıyor, duymuyor demektir.

Erdoğan erken seçim olmadan seçilemiyor, dolayısıyla muhalefet erken seçime destek vermezse, Kılıçdaroğlu kazanabilir. Ancak erken seçim meclise sunulursa ve KK buna destek verirse hiç boşuna bu adama oy falan vermeyin, 2. turda kaybeder, erken seçim isteyen hiçbir partiye oy falan vermeyin.

24 saatte ülkede çok şeyler değişti, değişiyor, bu yüzden seçimlerin olduğu son hafta görüşürüz.
Son diyeceğim şudur, Allah önce siyasilere, sonrada işin gırgırında olan milletimize akıl fikir versin.
 
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı