Nasıl kas yapılır?

Sedat Peeker

Hectopat
Daha fazla  
1.85 80 kiloyum bel üstü kollarım çok ince karın üst kısmıda aynı şekilde. Sitemde spor salonu var bench Z bar ağırlık istasyonu koşu bandı bisiklet vb aletler var. 5-6 aylık yaza kadar bir sürece girmek istiyorum. 4 bin aidat veriyoruz spor salonuna para vermek istemiyorum. Kendim nasıl bir yol izlerim başlangıçta ve takviye öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
6-7 ayda en fazla plaj vücudu yapabilirsin. Yani hacim kazanabileceğini sanmıyorum. Hacim kazanacam dersen de öyle para harcarsın ki salona gitmiş kadar olursun. :) En iyisi yağ oranını düşürmeyi amaçlayan bir program bul. Yağ oranın düşünce kasların belirginleceği için hacim olmasa da kaslı görünürsün.

Sert yemek ye sert idman at. Sert yemek yerken çok şekerli paketli vs tüketme normal yediğinden 300 400 kalori fazla almaya çalış bir de sert antrenman yap haftada 3 gün ful body işini görür salonunda dumbel, bar, ve yeterince ağırlık varsa başka bir şeye gerek yok, kas kütlesi arttır. Daha yeni olduğun için 5,6 ayda güzel kas kazanırsın zaten sonra da definasyona gir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı