Nasıl kilo alabilirim?

Yemekle ilgisi yok, ben 16 yaşındayım 175 cm, 80 KGyum az yemek yiyorum ama zayıflayamıyorum günde iki öğün, ekmek ve hamur işi yemiyorum, her sabah spor yapıyorum 7,000 adım atarak ancak bir türlü zayıflayamıyorum.

Benim bir kuzenim var aynı seninle durumda. Kendisi sporcu ama 170 boyunda, 60 kilo ve aşırı çelimsiz. Her ne yapsa o çelimsizlikten kurtulamıyor. Ciddiyim, abartmıyorum sabah kahvaltıda 2 ekmek yiyor. Aynıanda sporda yapıyor ama tık yok. Moralini bozmak gibi olmasın ama spor yaparak kalıplı gözükemezsin. Vitamin eksikliğin olabilir, kan tahlili felan yaptır. İdeal kilon 68 civarı. Şuanki kilon aşırı zayıf olarak nitelendiriliyor.

4 saatten uzun süre aç kalma. Günlük kalori ihtiyacını hesapla ve ihtiyacından 300-400 kalori daha fazla alarak her gün spor yap. Bu sayede kilo alırken vücudun hacim kazanacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı